Jump to content

Akvarieklubben Saltvannsforum er nedlagt!


Recommended Posts

Informasjon fra dagens årsmøte i Akvarieklubben Saltvannsforum.

På dagens årsmøte søndag 22. mai 2022 ble det enstemmig vedtatt å legge ned klubben.

Interessen for å være med i en klubb hvor det drives med ulike aktiviteter; møter, hjemmebesøk, arrangere treff, auksjoner og ikke minst dele erfaringer med vår kjære hobby har vært konstant nedadgående over flere år.

Klubbens hjemmeside Saltvannsforum.no har også lenge vært preget av marginal aktivitet; få aktive deltagere og til tider totalt mangel på respons.

Pga. dette så dessverre ikke klubbens styre lenger noe annet valg enn å sende et forslag til dagens årsmøte nemlig å avslutte klubben og legge den ned.

Forslaget fikk enstemmig tilslutning fra oppmøtte medlemmer og tilsendte fullmakter.

Pr nå er altså klubben under avvikling, klubbens eiendeler vil bli håndtert og viktigst av alt, klubbens hjemmeside stenges for ny aktivitet med umiddelbar virkning.

Intensjonen er imidlertid å holde siden synlig inntil nåværende webavtaler utløper.

Vi jobber med løsninger om mulig for å bevare forumets innhold, men hvordan detteskal kunne håndteres er foreløpig ikke besluttet.

Vi ser også for oss å etablere en gruppe på Facebook hvor gamle SF medlemmer om ønskelig kan delta for om mulig bevare det lille men akk så trivelige miljøet vi har. Gruppen vil selvfølgelig være åpen for andre også som ønsker å delta aktivt i et sosialt og salt miljø.

Edited by Eagle
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...