Gå til innhold
Informasjon
 • Vi jobber med flere funksjoner
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Benytt kjøp og salg-funksjonen fra menyen
Paul

SOLGT: Korallen-Zucht ZEOvit filter

Anbefalte innlegg

SOLGT.

 

Korallen-Zucht Easy Lift Magnetic S reaktor for ZEOvit selges for 1500 .-

Enkel og grei reaktor for ZEOvit selges komplett med Aquabee Up 1000 pumpe. -Lite brukt.

Reaktoren kan også benyttes til annen type medie, men har en enkel løfte-funksjon for å "riste på" ZEOvit mediet, som gjør den ekstra egnet til ZEOvit. En ubrukt pakke med ZEOvit (1 liter) er i reaktoren og ytterligere to poser følger med.

Nypris er ca. 4000.-

Se: https://www.korallen-zucht.de/en/Salt-Water-Aquaristics/ZEOvit-filter/ZEOvit-Filter-Easy-Lift-Magnetic-S.html for mere info.

Bor på Slependen (Bærum) og kan kontaktes her eller på tlf. 907 34 032.

 

Paul

IMG_5869.JPG

IMG_5868.JPG

IMG_5867.JPG

IMG_5866.JPG

IMG_5865.JPG

Endret av Paul
SOLGT

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Lignende innhold

  • Av Goggisen
   Hei, 
   Lenge har eg ha ville laget meg en algereaktor og tenkte å lage en liten tråd om det her i samme slengen. 
   Eg fant en stor gammel reaktor som ikkje var i bruk lenger og tenkte å bruke denne til dette.
   Bestillte meg led strips fra ebay som er tilegnet til å fremkalle algevekst : 5M 5050 LED Strip Grow Light Lamp Full Spectrum For Greenhouse Plant 12V Power
   Loddet sammen lysene da de kom på 2,5m hvert sett, surret de rundt reaktoren. Limte på 2 ventiler for å enkelt kunne stenge vannet og tømme reaktor enkelt uten noe søl, samt kunne ha mindre flow i starten da det muligens er mindre alger og heller opne ventilen mer når det blir mer alger og mer motstand. 
   Eg har lite lyst til å grave med hendene nede i reaktoren for å fiske opp alger så eg designet meg noen skille etasjer i 3D for dette formålet for å enkelt dra alt opp i eit jafs.

    
   Ferdig surret og montert ventiler. Enkelt og greit
   Da eg har 3d printer så skrev eg ut delene eg trengte i ABS plast som er det samme plast som mye annet vi har i akvariet. 

   Med gjenger i begge ender slik at eg kan bygge så mange etasjer eg ønsker. Så tenkte eg det hadde våre greit med en kull beholder øverst så måtte teste det også ut. På nytt inn i 3d programmet og designet kjapt en beholder eg kan skru rett på etasje skillene mine, første prototype ser litt tett ut og eg er redd det blir for mye motstand i reaktoren pga denne men, pyttsann eg får teste den ut før eg forandrer på designet. 


   Da eg ikkje har sump i akvariet mitt bare "mini sump" bak akvariet som en skille vegg så tenkte eg å prøve meg frem med en Dc pumpe for å så pumpe vannet fra karet til reaktoren som eg skal ha i møbelet under så må den pumpe vannet tilbake til akvariet. Så det vil vise seg hvor sterk pumpe eg må ha til dette formålet. 
   Eneste eg ikkje hadde av rørdeler var overgang fra rør til slange, har ikkje tid til å vente på noe slikt så eg designet den i fusion360 som er 3d programmet eg bruker og skriver delene ut selv på 3d printeren. 


   Er vel litt risky og printe denne delen selv om den ikkje står i en sump som kan ta i mot en lekkasje om det skulle skje men,men må leve litt farlig. 
   oppdatering kommer....
    
    
  • Av Paul
   SOLGT!
    
   Korallen-Zucht Easy Lift Magnetic S reaktor for ZEOvit selges for 1500 .-
   Enkel og grei reaktor for ZEOvit selges komplett med Aquabee Up 1000 pumpe. -Lite brukt.
   Reaktoren kan også benyttes til annen type medie, og har en enkel løfte-funksjon for å "riste på" ZEOvit mediet, som gjør den ekstra egnet til ZEOvit. En ubrukt pakke med ZEOvit (1 liter) er i reaktoren og ytterligere to poser av 1 liter følger med.
   Nypris er ca. 4000.-
   Se: https://www.korallen-zucht.de/en/Salt-Water-Aquaristics/ZEOvit-filter/ZEOvit-Filter-Easy-Lift-Magnetic-S.html for mere info.
   Bor på Slependen (Bærum) og kan kontaktes her eller på tlf. 907 34 032.
    
   Paul

×