Gå til innhold
aleks

Ny versjon av saltvannsforum og hva kommer

Anbefalte innlegg

Dette er den nye versjonen av saltvannsforum, og det vil komme flere forbedringer i fremtiden.

 

Grunnen til det var så mye feil med det gamle forumet så er det noen kjente "feil" i det nye forumet vi bare må leve med. Fremover blir disse feilene begravd i arkivet og vi kan gå fremover.

1. Noen vedlegg av bilder har forsvunnet / var ikke mulig å konvertere til nytt forum. Vi har konvertert 26557 bilder, og 25161 av dem klarte vi flytte over, så ca 1300 bilder er borte. Gjelder det deg, så beklager vi det, men vi satser på det nye systemet overgår ulempen med noen bilder som er borte

2. Det er restriksjoner på HTML-kode i postene dine grunnet sikkerhetsmessige årsaker. Dette kan medføre ting som gamle tabeller ikke korrekt vises på ny versjon. Igjen, dette er noe vi bare må leve med og fra dagens dato vil det bli forbedret.

3. Jeg har prøvd å oversette forumet så godt som mulig, men enda er det noe som er dårlig oversatt. Det er bare å gi beskjed hvis det er noen dårlige oversetninger så rettes det opp

4. Det skal komme egen design, men syntes det var mer viktig med å flytte over databasen først

5. Flere gamle medlemsgrupper er migrert til et enklere system. Hvis du mener du hadde flere rettigheter / kategorier tidligere, send en PM så skal vi ta en titt på din plassering.

6. Vi skal prøve å implementere flere funksjoner fremover. Jeg vil starte en meningsmåling for å analysere hva dere som brukere ønsker.

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nå er jeg ikke så veldig avansert, skriver og legger inn bilder, that's it og dette ser veldig bra ut, man kan tilogmed putte på en "like" rene fb ;)

Keep on

Svein

  • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 minutt siden, Tormod skrev:

Meget bra programvare dette. :) Men Galleriet er tomt? Ingen bilder?

Jeg jobber med galleriet. Prøver å finne beste løsning for å la dere benytte det. Tenkte i utgangspuktet å tilby en kategori pr medlem hvor hvert medlem kan lage så mange gallerier dere ønsker.

I første omgang kan de som ønsker et galleri å sende meg en PM så skal jeg lage en kategori til dere!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå


×