Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Martin

Members
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Martin

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 09/26/1967

Converted

 • Bosted
  Drammen

Converted

 • Interesser
  Lyd/bilde akvarie

Converted

 • Yrke
  Ingeniør
 1. Den er grei, hvor bor du, eventuelt sende i posten?
 2. Har du skummeren enda? I såfall kan jeg tilby deg en tusenlapp?
 3. Jeg hiver de i vaskemaskinen på 60 grader når jeg har 7 møkkete (blir omtrent en vask) uten såpe og skyllemiddel. Dette funker utmerket.
 4. Vil vel heller si at hvis det ikker er 60cm så er det nok mere.. Gamle hus kan ha bjelker opp til 1,2m c/c Er huset nyere enn 1960 er det nok c/c 60cm. (NS) Gips i himling er heller ikke noe problem, bruk riktig festemateriell så kan du henge lampa i det såfremt den ikke veier mere enn 50 kg. Det værste er antagelig takess, her har mange hobbysnekkere hengt opp platene med dykk-spiker..!! de ramler ned det skal jeg love deg.
 5. Martin

  `bygge skum`

  Tja bygger man et skikkelig kar ville jeg tro det var akkurat passe med 400 bokser :-)
 6. På den annen side så vil jo 9x54w=486w VS 2x250w=500w ikke så stor forskjell i varme med andre ord..
 7. Det er som sagt her stor forskjell på kapasitet ved forskjellig løftehøyder. Jeg hadde f.eks er Red Devil pumpe som hadde kapasitet på 12000 l/h, denne klarte ikke å sende vann opp i etasjen over. Kjøpte en Deltec med kapasitet på 8000 l/h, denne leverer omtrent 2000 l/h på 3,5 m (med 20mm PVC) Tror det er lurt å kjøpe en pumpe med overkapasitet som kan strupes ned til ønsket mengde.
 8. Har nivåføler fra Deltec, denne funker bra bare man rengjør den en gang i blandt.
 9. Opplevde det samme som deg, den sto og hakka, gikk litt rundt hvis jeg hjalp den. Kjøpte inn kondensator som beskrevet, men leste i et annet innlegg at det kunne være selve motoren som trengte en opprensning. Tok ut motoren og demonterte denne. Der kunne jeg se at det var relativt mye dritt (så ut som ruststøv) rundt kulelager osv. Jeg renset alt dette med CRC 565 og monterte motoren sammen og satt den inn i mikseren igjen. Den gikk da som ny. (trengte ikke å bytte kondensatoren)
 10. Hva slags reaktor har du og hvilket medie bruker du? Kan det være at pumpa som skal lage litt beveglese ikke går slik at vannet passerer tvers i gjennom? Med ARM reaktormedie må jeg ha PH på mellom 7 og 7,5 for å unngå grått vann.
 11. Dette er spennende, hvor får man tak i dette produktet, hvordan fester man det?. Moderer du den vanlige impelleren?
 12. Kalkmixer brukes kun til å tiføre calsium, kalkmixer, med rette reaktormediet, tilfører noe mer som buffer, magnesium, strontium, calsium og andre sporstoffer..
 13. Martin

  Rosa og lilla kalkalger

  Kan du informere om hvor du fikk tak i produktet?
 14. En APF600 bør holde i massevis.. (sikkert ikke alle som er enig :-) )jeg tror ikke at tanken med å kjøpe to ganger kapasiteten er like nødvendig for Deltec som for noen av de konkurerende merker. Uansett så skal den jo holde til 750l med tung belastning og 1000l med normal belastning så du har jo nesten to gangen. Personlig har jeg ingen erfaring med APF600 skummeren, men er godt fornøyd med min AP902 skummer. Kanskje noen andre med erfaring fra APF600 skummeren her?
 15. Proben blir "klemt" fast med pakningen dom medfølger holder dette tett, i hvertfall på Deltec sine reaktorer.
×
×
 • Create New...