Jump to content
Informasjon
 • COVID 19 har dessverre satt en midlertidig stopper for Reefmeet og hjemmemøter
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

eddy

Members
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

eddy last won the day on February 25

eddy had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About eddy

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 08/30/1973

Converted

 • Bosted
  Frogner

Converted

 • Fylke
  Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har hatt litt samme problem her, Men det viste seg å være skyhøye Cobalt og Tin verdier. jeg fraget det som var igjen å satte de litt forskjelig steder. Min konklusjon er at den vil ha mye lys.
 2. Hei, Da er jeg tilbake etter mange år fri for bekymringer Valget har falt på D-D ref pro 1200. Med sump i skapet. Tenker at jeg skal ha en Sps dominert tank.
 3. Spenende! Spent på hva du tenker etter å ha mottat disse og fått prøvd de ut.
 4. Prøver jo å holde budsjettet så fornuftig det lar seg gjøre. Alle lamper som er nevnt er til vurdering. Har prøvd å finne oversikt over hva de forskjelige dekker av område. så langt kan det se ut til at 60 x 60cm går igjen. Da er jeg egentlig short med en lengde på 140cm. Har også tengt på Intellisun sine da de er rimlige, men ut fra hva jeg har klart og finne ut på nett er jeg veldig usikker. Kan virke som det nesten er fabrikert den lille omtalen som er å finne. Tanken er til den prisen kan jeg jo kjøpe 3 stk. http://www.reeftankled.com/
 5. eddy

  Aqua scape

  Jeg har brukt korallen zucht sin tidligere. Denne var jeg veldig fornøyd med. Men dette er 5 år siden, så mye har nok forandret seg.
 6. AI Hydra 52 og Orphek er 2 av de jeg har hatt i kikerten. Etter dette heller jeg nok i retning av 2 stk AI Hydra på grunn av pris. Tusen takk for gode refleksjoner. Med vennlig hilsen Eddy
 7. Hvor langt er karet ditt? for meg så ser det ut til at jeg må ha 2 stk av denne også.
 8. Hei, Setter opp et sps kar i disse dager med mål 140 x 50 x 40 (L x H x D) Ca 280L Har ingen erfaring med led, men har prøvd å lese meg opp. Ser at mange lamper dekker 60 x 60. Må jeg da ha 3 stk eller holder det med to? Hvor mye Watt bør jeg ha pr lampe? Med gode led som Osram og cree. Trenger ikke ha noe fancy dubediter, kan godt justere på lampa det som skulle være, tror jeg ivertfall Vekst og trivsel teller mest, men det gjør heller ikke noe om prisen er grei:) Håper noen med kunskap om led kan bistå meg her, gjerne detaljert om produsenter også. Med vennlig hilsen Eddy
 9. eddy

  Redsea Max 650

  Bare å ta kontakt på tlf så fikser vi det.
 10. Ser etter komplett akvarie på 150-250L. Helst i Oslo område, men ved riktig tilbud er jeg flexibel. Med vennlig hilsen Eddy 90091998
 11. Takk så mye for god info! Da har jeg også fått lest meg opp litt mer, hukomelsen begynner så smått å komme tilbake Har sett en del på utenlanske forum at mange mener løsning med Zeolit eller lignende funker best.
 12. Takk for utfylende svar. Ble ganske fornøyd nå Har også fått høre at Zeo nå har kommet med brikker som avgir over tid, må sjekke litt hva dette er også. Har tengt å kjøre Balling med dette. Hva tror du om det? Er det risiko eller greit sålenge jeg passer på at det ikke blir noe dobbel dosering?
×
×
 • Create New...