Jump to content

creek

Members
 • Content Count

  3,120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

creek last won the day on January 25 2019

creek had the most liked content!

Community Reputation

136 Excellent

About creek

 • Rank
  Seniormedlem
 • Birthday 11/21/1978

Converted

 • Bosted
  Halden

Converted

 • Interesser
  Gammle italienske biler og akvariene mine.

Converted

 • Yrke
  Reaktoroperatør ved Halden reaktor prosjekt

Converted

 • Fylke
  Østfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Var et hyggelig møte, og et utrolig prosjekt du har dratt igang. Gleder meg til å se utviklingen.
 2. Artig. Skal prøve og komme innom en tur. Er jo ikke lange gåturen.
 3. Da har jeg ryddet litt på loftet, og det er en del ting jeg ikke trenger lengre. Så her kommer en liste med ting til salgs. Juwel Rio 400 (450l). Helt og fint. Selges uten filter boks montert. Filter følger med. Bruk til saltvann. Bakgrunnen er malt blå. Følger med 2 original armaturer. Usikker på om de virker. Plasten mellom armaturene følger ikke med. Vaskes før levering. Pris 1500,- Tunce DOC Comline 9011. Pris 1500,- CaribSea Aragamax sand 0.5-1.0 mm 13.63Kg. Ny i pose. Pris 350,- Tunze - Overrenning 1074/2. Selges sammen med Tunze - Tilkoblingssett 1075/2 Dette e
 4. Jaggu, er jo over året siden jeg skrev siste innlegg. Har ikke vært veldig akvit her etter det. Er forumet død helt ut?
 5. creek

  Tørrlagt

  Nei, var vel egentlig ikke mye som skjedde. Har gradvis blitt mindre og mindre aktivitet. Drev og startet noe nytt, men den "superferske fine" levende steinen som ble kjøpt inn, kunne like gjerne vært plukka i fjæra langs utløpet fra Glomma. Etter 6 måneder med oppstart gikk jeg lei. Nå blir det orkideer i akvariet en stund. Har en 400l stående på loftet, så blir sikkert startet noe etter hvert. Har jo alt av teknisk liggende.
 6. creek

  Tørrlagt

  Da er jeg helt tørrlagt, for første gang på 13 år (Snakker da om akvarier) Har fortsatt et Lido 120 akvarium i stua. Men det er tomt det også. Tenkte fylle det med orkideer og mose, og sette på lokket. Men da er det ikke fylt med vann lenger.
 7. creek

  Tubastrea

  Hei, regner med at du vet hva denne korallen krever, da den kan være litt kinkig å holde liv i over tid. Har kjøpt noen slike hos Rickard på Østfoldhallen. Men de fleste større butikker kan sikkert ta inn. Problemet er at mange tar de inn, og ikke mater de. Da begynner de å dø. Gidder man kan man kjøpe en slik og fore den opp igjen. Noen ganger overlever den, andre ganger ikke. En tråd jeg laget for en stund siden..
 8. Ja, da får en sparke liv i en gammel tråd. Fikk omsider tak i en Octomore 06.2. En fantastisk whisky, masse frukt og friskt før peaten kommer. Liker dere røyket whisky er dette noe dere burde teste. Dette er en ekstrem røyket whisky fra Bruichladdich.
 9. Har blitt populært å brygge. Sett flere fra forumet som henger på bryggforum også =)
 10. 'Veggen' blir nok bygget en dag. Men er mye som må bli klart først. Snart klar med garasjen i alle fall.
 11. Ja det er godt noen holder stand her. Sitter å planlegger et nytt akvarie, så da må man jo lese litt igjen.
 12. Synes det er lite liv her om dagen. Har alle rømt til fjasboka isteden?
 13. Har kikket litt på finn. Får jo et nytt for 3000,- så ikke helt lysten på å betale tett oppunder nypris. Og litt langt til Trøndelag.
 14. Er på jakt etter et lido 120 eller tilsvarende høyt akvarie. Helst i Østfold. Mvh Clas
×
×
 • Create New...