Jump to content

kris_ness

Members
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About kris_ness

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Elverum

Converted

 • Fylke
  elverum
 1. Er det noen i Norge som designer eller lager sumper på bestilling ?
 2. Ok .. Skjekker kh igjen i morgen for å se om den er normal igjen
 3. Ja .. De er på500 per kanal x 2 kanaler
 4. Skal jeg senke styrke på lys litt til og bare vedlikeholde kh og håpe det går bedre eller klippe alle tupper og det ovenfor ?
 5. Kh ligger normalt her på 9 var oppe på nesten 11 pga doseringspumpe gone mad men det kan jo være en kombo da ? Tortusaen gikk til helv. Med vevstap så tok fragger av denne som er spredt rundt de fleste der sliter .. Har hevet lamper og der er nå på maks 90% maks en time på dagen Men som du ser har den polypper ute men ikke på langt nær like mye som før og blitt brune på tuppene
 6. Skal prøve å finne infoen om lampene har noen blå og hvite noen blå hvite og røde .. De bruker 3w bridgelux led http://m.alibaba.com/product-gs/758861732/DsunY_2013_new_120w_led_aquarium/productdetail.html Jeg har da 8 lamper og to kontroll bokser Vil det være mulig å redde de inn ? Eller går det ikke bra ?
 7. Ok .. Vel eneste verdien her som er for høy er vel nitrat på mellom 5-10 .. Nesten samtlige koraller er kjøpt samtidig .. Kjørte før 1100w hqi 16000kelvin .. Som virket veldig mye skarpere enn mine led lys .. Brukte først 4x led lamper for så å kjøpe 4x til for å belyse hele akvariet .. Men da jeg syns led lyset var så mye svakere hadde jeg ikke noe spesiell tilvenning .. Alle andre koraller foruten denne store milleporaen og en stor tortusa klarte seg fint og vokser bra.. Har nå satt lampene ned i intensitet og vintermodus .. Lampene er av merket dsuny og er laget av fabrikk i Kina lampene
 8. Jeg kjøpte for en tid tilbake en stoppe flott millepora .. Den så da slik ut hos meg : Nå er den slik : Hva kan jeg gjøre ? Mistenker den ble brent da jeg byttet til led .. Har hengt lamper høyere senket styrke men ikke noe hjelper .. Har en stor blå stagg som vokser fint ved siden av ..
 9. Flotte greier da blir det 8 trippel så har man nok uansett takker for svar Og Robin kule kar .. Begge to
 10. Noen som har peiling på de trippel vakuumløfterne fra biltema ? Tenker å kjøpe 4x trippel vakuumløfterne .. Vil det holde til å løfte ganske tunge akvarier ?
 11. +1 for saltvannshobby.no pga pris nå er trolig Norges billigste plus giro med pakke eller 10-14 dager betalingstid.
 12. Hi 736 står det ultra low range på .. Måler 0-200ppb Så da er det low og ultra low lol *forvirret* når det kommer til salifert så er vel en verdi på 0,xx for de 0 .. Spørs vel om nøyaktighet ? Men har full vekst på sps er her så jeg vet ikke hva jeg skal tro Her er noe galt , testen i dag viser 0,06 burde jeg bestille nye slike reagent s ? Med den andre testen 51ppb x3.066/1000=0.156366ppm altså ingen av testene gir samme svar
 13. Phosphorus , prøve den nå .. Den står det ultra low range på Der fikk jeg 051ppb så da må jeg finne ut om det tilsvarer 0.06ppm ?
×
×
 • Create New...