Gå til innhold

Thomas P

Medlemmer
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Thomas P vant dagen sist November 7

Thomas P hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

11 Good

Om Thomas P

 • Rang
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Oslo

Converted

 • Fylke
  Oslo
 1. Det var et godt forslag!
 2. Jeg vil gjerne se inn i akvariet om natta uten at dyrene ser meg. Jeg har en god led lommelykt med rødt filter man kan sette på, men da merker dyrene at det skjer noe og går i dekning. Noen som har tips om lommelykt som faktisk virker til dette formålet?
 3. Oppstart

  Hva skjer når du prøver å bruke søkefunksjonen? Får du beskjed om at det ikke var noen treff på søket, så kan det hende det bare trengs å scrolles nedover litt. Det skjedde nemlig meg, og det tok et par søk før jeg skjønte tegninga.
 4. Jeg er enig i mye av dette. Og Facebook er helt håpløst å bruke. Eneste grunnen til at jeg bruker det er at det er der folk er og ikke her. Men det er jo som du sier her på forumet informasjonen er. Vi kan kanskje "reklamere" litt for forumet på Saltvannsgruppa på Facebook? Altså skryte litt av det, og når folk for tusende gang spør om den samme tingen kan vi referere mer til forumet. Jeg tror også folk vil være lenger på forumet hvis det er stiligere og bedre lagt opp. Men jeg tror ikke det er derfor det er så lite trafikk her. Jeg tror rett og slett svært få besøker forsiden i det hele tatt. Dette er det veldig å sjekke med Google Analytics som Aleksander sikkert har implementert. Er Bounce rate høy, betyr det at folk "snur i døra" og ikke gidder klikke seg videre fra forsiden. Da må man se på design og utforming. Man kan også se hvor mange undersider folk besøker, og hvor lenge de er på hele siten. Er der svært få som i det hele tatt er innom, må man skyfle flere over.
 5. Øke nitrate ( NO3)

  Du kan jo ta ut f.eks ca 20% av biopelletsene hver uke.
 6. Øke nitrate ( NO3)

  Gir det ikke mer mening å fase ut biopellets førsr og la refugiet gå som vanlig? Er refugiet stort bok med sterkt nok lys i riktig spekter vil det alene kunne sørge for perfekte næringsverdier, og det vil aldri gi FOR lave verdier.
 7. Mener å huske at det ble avtalt et hjemmemøte for desember da vi var hos Tom i november. Jeg finner ingen info om det - hvor og når er det?
 8. AI Hydra ønskes kjøpt - gjerne 2 stk
 9. Ønsker å kjøpe 2 stk AI Prime HD eller Kessil A350W/A360W eller lignende. Er selvsagt også interessert i kun én
 10. Gjerne 2 - i hvert fall 1.
 11. Levende stein med kjempestor sps-samling

  Solgt. Hvordan markerer jeg den som solgt?
 12. Dette monsteret er til salgs - kom med bud. En levende stein med en encrusting Montipora som i det rette lyset er lilla med lyseblå polypper, Acropora caroliniana, Stylophora og Montipora setosa. Ca 40x30 cm. Selger den gjerne som den er til rett pris, ellers fragger jeg den opp :-)
 13. Filtersokker ønskes kjøpt

  Nei takk, jeg er på utkikk etter billig og brukt :-)
 14. Filtersokker ønskes kjøpt

  Feire filtersokker ønskes kjøpt. Må være ca 25cm høye, og kan gjerne være 10cm i diameter.
 15. Hjemmemøte November 2017

  Kjempefint med auksjon! Jeg tar gjerne med meg en del neste gang.
×