Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

welter

Members
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About welter

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Sadnes

Converted

 • Fylke
  Rogaland
 1. Hei er interessert i den Yellow tangen din viste den er liten og til en noe redusert pris. kan nås på tlf 92248401 Mvh Fredrik W Bergsten
 2. Nå er det meste solgt. Skummeren og returpumpen står her enda så vist det er noen som er interessert i en skummer eller en returpumpe så er det lov og komme med et bud eller bytte forslag.
 3. Me blir helt sikkert enige om noe. Passer det fint for deg en dag nå til helgen?
 4. Da var karet og varmeelementet solgt. Skummeren, lampen, Fosfatfilteret og returpumpen står her enda, så vist det er noen her ute som er interessert, ikke nøl med og legg inn et bud eller bytteforslag.
 5. Skummeren er ikke holdt av til noen enda lampa veit ikke før ca kl 18.00 i morgen, så vist du vil bytte den til deg mot noe levende kan me sikkert komme til en enighet.
 6. Har nå bare et lite kar på 70 liter som eg setter opp i disse dager, så en svær hammer korall kan muligens bli litt i det meste laget men en liten bit hadde våre fint. Rød og rosa anemone høres ikke feil ut. Nb: karet og lampen er holt av til noen andre fram til kl 18.00 i morgen.
 7. I utgangspunktet ikke, men eg har muligens en liggende som kan brukes som matepumpe.
 8. Ja sandnes e nok et godt stykke unna.
 9. Pent helglass akvarie 130 * 60 * 55 (430 liter) sump (150 liter), skapet følger og med. Akvariet er brukt til saltvann. En synlig ripe. Alder på karet er rett over 4 år Pris 1000 kroner. kan og byttes i musling, hammer korall anamone. Er og lov å legge inn et bud. Tilstand: Brukt SOLGT Deltec AP701 skummer til salgs. Det er en meget pålitelig skummer Skummeren er i god stand er ellers komplett og uten skader eller mangler. Pris 2000 kroner. kan og byttes i musling, hammer korall anamone. Er og lov å legge inn et bud. Tilstand: Brukt SOLGT ATI Powermodule T5 8 * 54w + et månelys Flott lampe som har belyst et vakkert korallrev. Opplevde god vekst på korallene ved bruk av denne lampen. Lampen er i god stand uten mangler. Pris 1500 kroner. kan og byttes i musling, hammer korall anamone. Er og lov å legge inn et bud. Tilstand: Brukt SOLGT Deltec - FR509 Fosfatfilter med ca 500 gram Bio-Pellets) Pris 600 kroner. kan og byttes i musling, hammer korall anamone. Er og lov å legge inn et bud. Tilstand: Brukt SOLGT Ved kjøp av alt vill det og følge med Returpumpe 2500 liter, Varmekolbe + div. Prisen vill da være 4000 kroner. kan og byttes i musling, hammer korall anamone. Er og lov å legge inn et bud. Tilstand: Brukt
 10. Nå er alt det levende solgt (byttet mot noen nye tatoveringer) + noe av det tekniske er og solgt. åpen for bud på det som eg har igjen. Setter opp et lite kar på 70 liter nå i disse dager, så eg er og åpen for bytte handel (musling, anemone, reker eller noe annet pent) Beskrivelse på det eg har stående igjen: Akvariet Helglass 130 * 60 * 55 (430 liter) sump (150 liter) Sirkulasjon Returpumpe 2500 liter Lys ATI Powermodule T5 8 * 54w og et månelys Filtrering Deltec AP701 Deltec - FR509 Fosfatfilte
 11. Tenkte meg 500 kr for fosfatfilteret.
 12. Har nå startet med å selge alt hver for seg. teknisk utstyr vill bli solgt når alt det levende er solgt.
 13. Fikk ikke sendt deg en pm. Tlf.nr mitt er 92248401
 14. Passer fint for meg I morgen etter kl 16.00.
×
×
 • Create New...