Gå til innhold
Informasjon
 • Husk å book neste Reefmeet i kalenderen. Søndag 24.03.19 i Drøbak. Mer info kommer
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • NYHET. Nå kan man legge ut objekter i "kjøp og salg" å motta bud hvis man ønsker. Sjekk det ut!
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

vietnamsaomai

Medlemmer
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om vietnamsaomai

 • Rang
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  fjellstrand

Converted

 • Fylke
  nesodden
 1. vietnamsaomai

  Amphiprion ocellaris

  Ønsker og kjøpe klovner helst oslo -Fredrikstad område mail [email protected] [h=1]Amphiprion ocellaris[/h]
 2. vietnamsaomai

  klovne trigger

  noen som har en klovnetrigger til salgs i Oslo området. vet de har i butikk men av personlige grunner liker jeg og kjøpe fra private
 3. vietnamsaomai

  Bubble king 300 ekstern

  solgt
 4. vietnamsaomai

  Bubble king 300 ekstern

  Jeg leser stadig vekk om store kar over 1200 L og oppover, Er det ingen av dem som trenger en stor skummer. Da får jeg sette den på låven i påvente at jeg får større kar. :-)
 5. vietnamsaomai

  Bubble king 300 ekstern

  Da er en mindre deltec skummer satt inn i sumpen. Da fiske og murene perioden er over trenger jeg ikke en så ekstrem skummer mere. Bubble King Deluxe 300 Ekstern er en stor skummer som passer akvarier på 1200 L og opp til 3000 L. Den er ca 5 år gammel og fungerer som bare det tenkte meg rundt 4500 kr eller 3500 kr pluss koraller. Det følger også med en skummer topp rengjører . Må hentes her da den er for tung til å sendes 22 kg http://www.marinelife.mystore3.no/…/bubble-king-deluxe-300-… Dette er en maken til den som selges.
 6. vietnamsaomai

  RO Booster

  Jeg har brukt den fra korallen i 2 år da vanntrykket mitt er for lavt, bare 2 bar, med booster kommer jeg opp nesten 3 bar. og det gjør en kjempe forskjell. I virkeligheten finnes det mange str på booster pumpene de skal så i forhold til membranen. Jeg har nå kjøpt 2 nye booster pumper den med auto stopp. Trykkbryteren slår inn når ro starter og stopper auto når det stopper. den minste er på str til den korallen og den skal passe til 75L på membranen, den store skal passe på 100L membranen. siden trykket synker til vannpumpa starter så gjør booster at jeg har jevnt trykk hele tiden. Jeg vil ikke klare meg uten :-)
 7. vietnamsaomai

  3 stk reaktorer selges

  Hva er prisen samlet for alle 3 ?
 8. vietnamsaomai

  Dårlig erfaring med kjøpere som ikke betaler

  kjøpt Jeg har handlet med han, kjøpt et Antias 120. Ingen problemer med handel eller kar, alt var som forventet. Han ordnet også folk til å hjelpe meg ut på henger da ryggen min skrantet.Fikk også med en del ekstra. Prisen var også kjempegrei.Så for meg var han en grei og fin selger, og jeg ville ikke betenke meg for å handle med han igjen.Husk folk kan forandre seg og det er alltid 2 sider av en sak. Men dette var hva jeg opplevde.
 9. vietnamsaomai

  Panther Grouper

  flott fisk En fisk som er nesten standard i et rovfisk kar. Dessverre er karet mitt fullt så jeg kan ikke ta den.men en kjempeflott fisk.
 10. vietnamsaomai

  Saltvanns Auksjon 1.November

  bornkessel hr Bornkessel kommer og vil ha den :-)
 11. vietnamsaomai

  Automatisk rens av skummerhalser

  Hei har en fra Avast på min BK 300, den er opp kopplet med timer som lar den gå 4 ganger i døgnet, kjøpte min på 30% salget hos Reefshop.Kom på litt over 1000 kr. skummer ut mye mere dritt nå en før og i dag skjønner ikke at jeg har klart meg uten i så mange år
 12. vietnamsaomai

  60 kg (tidligere) levende stein

  stein selg meg en melding på mail [email protected] for ca pris
 13. vietnamsaomai

  bøtte med pumper selgeskr 100 pr stk

  sander ozon selges for hvor mye ?
 14. vietnamsaomai

  Hanna testere

  Da er dem gitt bort til Trond Erling Hagen håper han får nytte av dem
 15. vietnamsaomai

  Hanna testere

  gies bort Hei jeg kjøpte feil Hanna sin po4 tester det er 40 testposer og 2 flasker , er det slike du bruker ? hvis det er det så kan du få dem av meg heter Hanna phosohate HR reagents set H1717- 25 eller hvis noen vil ha dem så si i fra
×