Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

vietnamsaomai

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About vietnamsaomai

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  fjellstrand

Converted

 • Fylke
  nesodden
 1. Ønsker og kjøpe klovner helst oslo -Fredrikstad område mail [email protected] [h=1]Amphiprion ocellaris[/h]
 2. noen som har en klovnetrigger til salgs i Oslo området. vet de har i butikk men av personlige grunner liker jeg og kjøpe fra private
 3. Jeg leser stadig vekk om store kar over 1200 L og oppover, Er det ingen av dem som trenger en stor skummer. Da får jeg sette den på låven i påvente at jeg får større kar. :-)
 4. Da er en mindre deltec skummer satt inn i sumpen. Da fiske og murene perioden er over trenger jeg ikke en så ekstrem skummer mere. Bubble King Deluxe 300 Ekstern er en stor skummer som passer akvarier på 1200 L og opp til 3000 L. Den er ca 5 år gammel og fungerer som bare det tenkte meg rundt 4500 kr eller 3500 kr pluss koraller. Det følger også med en skummer topp rengjører . Må hentes her da den er for tung til å sendes 22 kg http://www.marinelife.mystore3.no/…/bubble-king-deluxe-300-… Dette er en maken til den som selges.
 5. Jeg har brukt den fra korallen i 2 år da vanntrykket mitt er for lavt, bare 2 bar, med booster kommer jeg opp nesten 3 bar. og det gjør en kjempe forskjell. I virkeligheten finnes det mange str på booster pumpene de skal så i forhold til membranen. Jeg har nå kjøpt 2 nye booster pumper den med auto stopp. Trykkbryteren slår inn når ro starter og stopper auto når det stopper. den minste er på str til den korallen og den skal passe til 75L på membranen, den store skal passe på 100L membranen. siden trykket synker til vannpumpa starter så gjør booster at jeg har jevnt trykk hele tiden. Jeg vil ikke klare meg uten :-)
 6. Hva er prisen samlet for alle 3 ?
 7. kjøpt Jeg har handlet med han, kjøpt et Antias 120. Ingen problemer med handel eller kar, alt var som forventet. Han ordnet også folk til å hjelpe meg ut på henger da ryggen min skrantet.Fikk også med en del ekstra. Prisen var også kjempegrei.Så for meg var han en grei og fin selger, og jeg ville ikke betenke meg for å handle med han igjen.Husk folk kan forandre seg og det er alltid 2 sider av en sak. Men dette var hva jeg opplevde.
 8. flott fisk En fisk som er nesten standard i et rovfisk kar. Dessverre er karet mitt fullt så jeg kan ikke ta den.men en kjempeflott fisk.
 9. bornkessel hr Bornkessel kommer og vil ha den :-)
 10. Hei har en fra Avast på min BK 300, den er opp kopplet med timer som lar den gå 4 ganger i døgnet, kjøpte min på 30% salget hos Reefshop.Kom på litt over 1000 kr. skummer ut mye mere dritt nå en før og i dag skjønner ikke at jeg har klart meg uten i så mange år
 11. stein selg meg en melding på mail [email protected] for ca pris
 12. sander ozon selges for hvor mye ?
 13. Da er dem gitt bort til Trond Erling Hagen håper han får nytte av dem
 14. gies bort Hei jeg kjøpte feil Hanna sin po4 tester det er 40 testposer og 2 flasker , er det slike du bruker ? hvis det er det så kan du få dem av meg heter Hanna phosohate HR reagents set H1717- 25 eller hvis noen vil ha dem så si i fra
×
×
 • Create New...