Jump to content

Thomas Eriksen

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Thomas Eriksen

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 11/21/1972

Converted

 • Biografi
  Gift, 3 barn og bikkje. Har drevet med ferskvann i mange år. Kastet meg ut i saltvannseventyret 2008

Converted

 • Bosted
  Rolvsøy

Converted

 • Interesser
  Ciklider fra Malawi, L-maller, film og musikk. Nybegynner på saltvann.

Converted

 • Yrke
  Innkjøp / Logistikk / web

Converted

 • Fylke
  Østfold
 1. Komplett AM Percula 90 selges m/levendesten og diverse utstyr. Da var det solgt!
 2. Hehehe, skal roe ned nå. Er meget fornøyd med akvariet vi har fått oss nå, synes det er sånn passe stort. :-) Skal konsentrere meg om å få det fint oppe i det. mvh Thomas
 3. Frister litt dette... Ser jo kjempefint ut. Skulle aldri lest denne tråden, nå begynner det å spøke for vår 530 l akvastabil med malawi som står i stua. Skal vi fortsett i samme tempo som vi har gjort blir dette neste skritt. Vi gikk fra Chromis til Percula 90 på 14 dager, så om en uke må vi derfor gjøre om vår 530 til saltvann. ;-)
 4. Korallene furtet litt i førsten, men de kom seg relativt fort igjen. Sinularien slimer fortsatt litt, men bortsett fra det ser den fin ut. Vet du hvorfor den gjør slik? Kvitter den seg med avfallsstoffer? Oppsettet ble ikke så galt når jeg fikk satt stein og koraller på plass, det er passe med stein synes jeg ihvertfall selv. Du er selvfølgelig hjertlig velkommen til å ta en tur innom og hilse på gamlekarret ditt. :-) Skal legge ut flere bilder når jeg får tilbake det digitale speilrefleks kameraet mitt. Blir liksom ikke så bra med mobilkameraet. Er heller ikke helt venn med
 5. Percula 90 Etter å ha hatt en Chromis i hele 14 dager, hentet vi endelig akvariet vi i utgangspunktet hadde lyst på i helga, en Percula 90. Har blitt mobbet litt for mitt akutte tilfelle av litersyken her på forumet. ;-) Nå står ihvertfall herligheten oppe og folket jubler. Kona er også meget fornøyd med valget, det er jo viktig at akvariet er konevennlig. ;-) Legger ved et bilde av akvarie (tatt med mobil) slik det så ut på søndag. Kommer med flere bilder når jeg får tilbake kameraet mitt. Dette er forøvrig utlånt til en kamerat som sverger til såkallt "sølevann." Han rive
 6. Jeg var en tur i butikken til Tor i Tropefisk for en tid tilbake og forhørte meg om hydor pumpene. Det har vært et parti med Hydor som det har vært feil på. Tror det var nr. 4 som det var problemer med.
 7. Hehe, håper det bare blir et vennskapelig klask. ;-) Vi gleder oss kjempemye begge to til å hente Percula 90´n til helga. Har funnet en perfekt plass til det i stua. Eneste problemet er at det står en 530 l der fra før med det som betegnes som "sølevann" på dette forumet. Har litt jobb forran oss.
 8. Det hadde vært gøy å tatt en tur nedom og sjekka ut 120´n din, men det er kanskje skummelt for da vil jeg vel ha en 120 i steden. Er du hjemme i kveld? Kunne tatt meg en tur etter ungene har lagt seg. :-)
 9. Hehe, går unna serru. Litersyken er farlig greier. ;-) Var egentlig en Percula 90 jeg var på jakt etter, men jeg hadde ikke tid til å vente. Måtte jo ha noe i mellomtiden. hehe. Får vel roe ned litt nå slik at ikke fruen klasker til meg i bakhodet.
 10. Trenger vel egentlig ikke nevne at kona mi er en smule oppgitt over meg. Blir fort dyrt dersom man skal kjøpe større akvarie hver 14. dag. :-)
 11. Eh...nei... Fant selvfølgelig det akvariet jeg egentlig var på utkikk etter bare en uke etter at jeg kjøpte Chromisen, nemlig en Percula 90. Skal hente dette til helgen og jeg har ikke plass til begge. Sånn er det jo, typisk! ;-)
 12. Aqua Medic Chromis saltvannsakvarie sett på 140 L Settet består av Biostar flotor, et eksternt filter med biohjul og skummer. PF 1000 power filter for ekstra vannbevegelse. Aquael pumpe med innebygget UV filter. Belysning: Akvastabil 2 X 39 watt T5 lysarmatur. Levendesten følger med, samt korallgrus. Akvariet ble kjøpt av Aquatica her på forumet for rundt 14 dager siden, selges pga overgang til større akvarie. :-) Akvariet er ca 3 mnd gammelt. Selges for ca 5000,- (Kan diskuteres ved hurtig avgjørelse)
 13. Dette hadde vært noe :-). Gir deg 7500,- mvh Thomas
 14. Takker og bukker! Har i første omgang bare lagt steinen ned i akvarie, tenkte jeg skulle få dandert disse litt bedre etterhvert. Ja jeg bor ganske greit i forhold til steder å få tak i stæsj til akvariet, både fordeler og ulemper med dette. hehe. Går nok litt kroner i førsten. Er vel også overhengende fare for at vi får lyst på større akvarie etterhvert.
×
×
 • Create New...