Jump to content

stian_michael

Members
 • Content Count

  858
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About stian_michael

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday January 14

Converted

 • Bosted
  Hokksund

Converted

 • Interesser
  Saltvann,Ferskvann,fotball og hunder

Converted

 • Fylke
  Buskerud
 1. JA det er helt riktig Imax. Guff på med ISO, så lenge du ikke får støy i bildet(kan være vanskelig å se på den lille skjermen hvis man ikke zoomer seg inn). Høyere ISO jo Raskere lukker
 2. Har du noe igjen, eller er alt solgt? evnentulet hva har du igjen?
 3. en suppe skje? hvor legger du det? i karet?
 4. Hvor mange kilo Ls til 530 literen? Gidder ikke noe steinrøys opplegg...så lurer på om 20 kilo holder?! noen meninger?
 5. Så moro. Jeg har akvariet og alt utstyret..men det går enda noen fisk der dessvere...så får vente til dem er ute til jeg får salt i karet.
 6. Zaire Blue er fantastiske dem også !!! Ja dem går som Gibberosa nå
 7. Takk for knall info Vegard Er grise klar for å starte opp igjen nå kjenner jeg.. Må bare bli kvitt mine Gibberosa Moba som går i karet;-)
 8. Høres ut som red sea er tingen 600 spenn for ei bøtte?! hvor mange liter vaann holder 25 kg til?
 9. Tsuen takk for tilbakemelding:) Tropic marin sitt salt er ikke noe tee lenger?
 10. Hvordan type salt bruker dere,hvor kjøper dere det og priser?
 11. MEn jeg kjøper jo brukt stein...altså det vil si at jeg kjøper fra en som skal legge ned...vil det hjelpe meg på vei da...med steinen hans og eventuelt noe av vannet? Jeg har ikke tenkt å pangstarte ett kar,men det hadde vært kult med en litt "roligere" start hvis du skjønner
 12. Er det sånn at hvis noen skal bytte vann på karet sitt så kan jeg evtentulelt få noe av dette for å få i gang systemet litt forterer...eller er det dumt? Husker ikke en pøkk fra jeg startet opp sist dessvere...:mad:
 13. varmekolbe,automatisk vannpåfylling,uv filter og retur pumpe har jeg. Osmose er vel strengt tatt ikke nødvendig,men er gunstig.
 14. Sorry for alt maset herfra.. Men jeg kjenner jeg har mistet så å si all kunskap siden sist jeg drev med saltvann....:mad: Men jeg har skummer,lys og sirkulasjon... Er det noe mer jeg må tenke på før jeg starter opp som jeg har glemt? Har muligens en butikk som er interresert i å ta i mot gruppa med gibberosa og at jeg får stein og salt i retur
×
×
 • Create New...