Gå til innhold

kimshans

Moderatorer
 • Innholdsteller

  4 600
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

398 Excellent

Om kimshans

 • Rang
  Moderator
 • Bursdag 16. mars 1974

Converted

 • Bosted
  Porsgrunn

Converted

 • Interesser
  Akvarier & akvariefotografering, Data, Pistolskyting, RC helikopter, MC

Converted

 • Yrke
  IT

Converted

 • Fylke
  Telemark
 1. Hoppe til første uleste post

  Ja, klikk på linken for tidspunktet til siste innlegg i en tråd. Da hopper du automatisk til siste innlegg.
 2. Rekruttering

  Fantastisk Vegard! Bra du bidrar til at de små får ett innblikk i denne verdenen under vann
 3. Bugs og feil på forumet

  Veldig bra! Takk igjen
 4. Bugs og feil på forumet

  Her er forøvrig linken til tråden Vegard etterlyste: http://saltvannsforum.no/topic/17317-saltvannsmøter-i-grenland/ Jeg får bare flg. melding på denne:
 5. Bugs og feil på forumet

  Det fungerte fint, og bildene er nå tilbake igjen.Tusen takk!
 6. Bugs og feil på forumet

  Knallbra! Takker
 7. Bugs og feil på forumet

  Vi brukte det gamle galleriet, og lastet opp bildene der. Vi la så inn linker direkte til bildene i innleggene. Eksempler på denne siden: Men dette gjelder nok sikkert mange andre av de gamle trådene. Ja, vet at mange av disse gamle trådene kanskje ikke er helt relevante i disse dager, men synes nå det er artig å kunne gå tilbake å lese/mimre litt :-) Spesielt siden jeg har lagt ned ganske mange timer bak en del av disse bildene og trådene selv, og regner med det en del andre som også har gjort det.
 8. Bugs og feil på forumet

  Vegard, jeg fant tråden, men hadde heller ikke lov til å åpne den. Så noe har nok skjedd med denne, ja... Aleks, jeg skulle så gjerne sett at alle de gamle bildene kom tilbake. Slik det er nå er mange gamle tråder og innlegg blitt ganske så stusselige. Hadde selv masse innlegg og bilder, som jeg synes er synd har forsvunnet. Jeg opprettet en tråd ang. dette for en tid tilbake, men tror ikke det skjedde noe mer der? Alle bildene lå på server, under egne mapper. Slik at kommer disse mappene på plass igjen, regner jeg med trådene og innleggene automatisk vil fungere igjen. Tidligere så hadde vi dette også som argument her på SF at bildene skulle ligge lokalt, da de der ville bli liggende. Man fjernet med dette avhengigheten til evt. eksterne bildearkiver, som kanskje forsvinner, lastes tregt osv.
 9. Nye akvariumsplaner

  Har ikke finlest, så det står sikkert det meste likt. Men NRK har også en sak på dette : https://www.nrk.no/ostlandssendingen/fornebu-kan-fa-nord-europas-storste-akvarium-1.13706787 Håper dette er noe som blir realisert!
 10. Jepp, fungerer fint for meg også [emoji4] Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
 11. Det er ikke tilfeldigvis mulighet for å få importert bilder fra tidligere galleri? Jeg hadde en del bilder i det gamle galleriet, før SF ble oppgradert forrige gang. Gallerimodulen forsvant da, men bildene lå igjen på server, slik at Selje fikk ordnet så de dukket opp i trådene igjen. Skulle gjerne hatt tilbake bildene :-)
 12. Saltvannsmøter i Grenland

  Lagt inn i kalenderen :-)
 13. Får du nye varsel, etter at du har slettet vaslene? For jeg forstod ikke med en gang selv at man må trykke slett knappen, for at de skal forsvinne.
 14. Forslag til Bryllupsreise-destinasjon

  Du sier ikke noe om budsjett. Mange fantastiske plasser å reise her i verden :-) Jeg vil uten tvil tilbake til Maldivene. Helt fantastisk undervannsliv. Veldig flott og idyllisk over vann også, selv om det ikke akkurat var all verdens å gjøre. Men akkurat slik jeg personlig liker det, når jeg vil ha en rolig ferie. Se video fra turen jeg hadde i høst her: http://saltvannsforum.no/forum/forum/diverse/bilder/26341-snorkling-p%C3%A5-maldivene-november-2014 Vi så delfiner også, men da bare fra båt. Har ikke dette med på filmen over. I tillegg var vi ute for å se etter hvalhai og Manta rays. Men fikk dessverre ikke se noen. Det var nok ikke helt sesongen for disse, når vi var der. Har ikke vært der, men skulle gjerne hatt en tur til Raja ampat :-) Tror det kan være ganske så fantastisk der. Med både jungel og korallrev: https://www.google.com/search?q=raja+ampat+islands&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=oWQrVe6RNMWNsAG-z4CoAg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1536&bih=843 Eller Belize(ikke vært der heller): https://www.google.com/search?q=belize&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=KWUrVYa_B4aPsgHPioL4Cw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1536&bih=843
 15. Saltvannsmøter i Grenland

  Takk for ett hyggelig møte i går. Du har to veldig flotte akvarier Tore. Blir spennende når det store får grodd seg til :-) Neste møte blir hos Vegard. Der er det alltid mye flott å se på!
×