Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

kimkim

Members
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About kimkim

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 03/26/1982

Converted

 • Bosted
  flateby akershus

Converted

 • Yrke
  glassmester

Converted

 • Fylke
  akershus
 1. fikk akkurat vite att det er to dager siden han registrerte seg, hvor lang tid tar det vanligvis å bli "godkjent" ?
 2. takk for svar, da satser vi på att det er det som er saken her :-)
 3. hei. har en kompis som er ny i faget. fikk sitt første saltkar i dag, å har blitt medlem her (Hawolex). men han får ikke startet en ny tråd. hva kan dette komme av? noen som vet? .
 4. Er det noen som har erfaring ang disse bakgrunnene over tid,? har hørt rykter om att di over tid kan miste farge, bli myke og gele aktige, å i verstefall avgi stoffer som ikke er målbare, men "hjelpe" til med å starte ett havari.
 5. takker for tilbakemeldinger, tips å råd. da ordner nok dette seg:D
 6. har en deltec AP 902, som har sprekt i selve skummer kroppen. en sprekk mellom inn og ut løp på ene pumpa, og en som starter på øvre inn/ut løp men som går ut til sidenen, ca 4 cm. ikke mange dråpene som kommer i minuttet, å den står i sump, så er ikke noe krise, men kunne godet tenkt meg å fikse dette før det blir verre, hva kan jeg bruke? kan jeg smelte pleksi med loddebolt, eller finnes det noe lim jeg kan bruke, som holder?
 7. heisann, har et lite spørsmål. får i hus ett nytt kar om ca 1 uke (håper jeg). men problemet er som følger, har ca 100kg ls som går i hver sin "dunk". i hver dunk er det nå ca 50kg ls og ca100liter vann. da er det +,- 15 cm til overflata. mitt i stenrøsa er det en tunze 12000liter pumpe for sirkulasjon, samt en varmekolbe. på di 15 cm som er igjen er det plasert en musling, noen stener med diverse knapper, og skiver, å sefølgelig ett par stenkoraller jeg er litt beskymret for. i hver bøtte står det en akropora millepora (?) på henholdsvid ca 20*30 cm. henger også er 250w mh over for å få noe lys, ikke opptimalt men dog, .. så spørsmålet mitt, hvor lenge tør jeg la dette stå slik uten skummer, foring eller anndre tilsetninger? hvor dårlig tid har jeg? må jeg ut å skaffe ett midlertidlig kar i morgen? eller burdet di klare seg i noen dager, uker ?? på forhånd takk for svar
 8. skal se om jeg klarer å ta et tydligre nerbilde i kveld jeg
 9. fant et bilde på google nå, å jeg kan bekrefte at jeg har ca 8 stk "sebrastripete" gula å svarte sneiler, men om det er nerite-snegler er jeg ikke sikker på, da jeg kun fant ett bilde, lit lite sammenligninsgrunnlag
 10. blir flere av di ja, skraper jeg frontglasset i dag, er det 15-20 nye der i morgen. har du no link til nerite-snegler? er ikke så god på navn enda mvh kim
 11. hei, har du fåt no svar på rc? mvh kim
 12. ok, hvis du gidder det, så fyr i vei, du har min tilatelse:D
 13. hei, i løpet av et døgn, har det nå dukket opp ytligre 15-20 skapninger på frontglasset, er det fortsatt ingen som vet hva dette kan være?
 14. http://www.dioder.no/catalog/product_info.php?cPath=80_360&products_id=1832
×
×
 • Create New...