Jump to content

Chippflipp

Members
 • Content Count

  288
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Chippflipp

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Lørenskog/Oslo

Converted

 • Yrke
  Student HiO

Converted

 • Fylke
  Akershus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om Korallene dine er i topp kondisjon vil det ikke skje noe skader selv uten lys i 2 døgn. Du har ikke kjøpt noe fisk i det siste som kan ha dratt med seg dette ? Uansett trist å høre at slike ting skjer:mad:
 2. Dette ser utrolig bra ut dung. Dette kan du Blir enda bedre når korallene har fått vokst litt. ;-)
 3. Utrolig flott fisk =) Du er tøff som tørr å prøve den sammen med powder blue kirurgen ;-) Fin samling av koraller du har fått deg også nice ;-)
 4. Ser veldig bra ut dette her dung. Gleder meg til å se utviklingen. Får komme å se det live en dag ;-)
 5. Dette kommer til å bli bra Geir
 6. Oi oi oi dette var VIRKELIG PENT Har ikke sett tråden din før nå, så var veldig glad for å ha titten igjennom den nå. Fin steinformasjon og flotte farger på korallene du har fått til. Keep it up ;-)
 7. Dette kommer til å bli bra;-) Ser for meg en skog med SPS hehe
 8. Vakkert Utrolig flotte bilder du tar. Kjempe flott akvarium du har fått til med god vekst og fine farger
 9. Dette ser veldig bra ut ;-) Store og fine koraller du har fått til her.
 10. Dette ser bra ut Vidar. Store og flotte koraller =)
 11. Ja blir en stund siden nå. Hehe du reiser så mye så alltid når jeg ringer er du i utland Nå bytter jeg 100 L vann annenhver uke. Jeg hadde utslag av nitrat før jeg begynte med biopellets. Den lå ca på 5 - 10 da. Men jeg forer veldig mye for å få fiskene i god form. Ser med en gang at ved for lite foring får achillesen feks prikker. Etter at jeg begynte med biopellets for ca 2-3 mnd siden har nitraten holdt seg på 0. Jeg forer like mye og har samme mengde fisk. Så skummern og biopelletsen holder unna nitraten regner jeg med. Bruker ikke lenger rowaphos. Gemmatumen var større så dette
 12. sier igjen tusen takk for de gode tilbakemeldingene. Ja jeg har den gående på full guffe. Har faktisk 2 stk av orange digitata som har helt ulik vekst og orange farge. Den ene er lys orange og vokser med tykkere skudd, mens den andre er tynnere i veksten og har mørkere orange farge.
 13. Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger. Skal prøve å holde tråden oppdatert så godt jeg kan med bilder. Jeg bruker en ganske kraftig pumpe New jet 1700. Har tatt ut svampen som er nederst og beholdt den som er øverst. Dette for å ikke stanse sirkulasjonen. Var litt heldig med keiseren:-) Det var mye små napping på starten, men nå har jeg faktisk ikke sett så mye til napping på korallene mine. Jeg forer også ganske mye så vet ikke om det har noe å si. Ellers har de gått lei polypper hehe. Det er bare å ta turen innom ;-)
 14. Hei folkens ;-) Kommer opp med en liten oppdatering av det nye akvariet mitt. Håper dere liker det :-) * 720 liter 200x60x60(LxDxH) * 120L sump * 50L ferskvannsreservoar FILTRERING * Bubbleking Supermarin 250 * ca 50 kg LS TEKNISK UTSTYR: * Deltec fr 509 fosfatreaktor med biopellets * 20w uv filter * GroTech Tec III NG * 2 X Tunze 6100 * 1 X Vortech MP 20 med batteri backup * Akvarievakt ( SMS varsling av temp, lekkasje og strømmbrudd ) BELYSNING: *2 X ATI 6x39 w FISK * Zebrasoma gemmatum * Purple Tang (Zebrasoma xanthurum) * Achille
×
×
 • Create New...