Jump to content

dingo62

Members
 • Content Count

  506
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About dingo62

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 07/16/1962

Converted

 • Bosted
  Akershus/Hakadal
 1. Synes det står klart og tydelig ett par linjer høyere opp her jeg.. :-) som guldal har skrevet..
 2. Detta ser bra ut Geir... Hvordan er den dvergkeisern der mot napping?
 3. HAHA.... Mimrer godt her nå... Gleder meg til og høre om du også hadde den store grå skummern til fosso/nilsen.. ;-) Min var 120 cm høy ca og plaseringen av den var jo ikke så lett og skjule.. ;-) Jeg for min del grublet jeg en stund før jeg fant svaret.... Kjerringa var borte... vi hadde tv stående ved siden av karret og da monterte jeg slanger og rør så skummern fikk plass i hjørnet bak tven.. ;-) Tja... jeg ble fornøyd jeg.... det eneste som jeg så av monsteret var jo nesten bare skummerkoppen som stakk opp over tven.. ;-) Men om kona var så veldig happy???... det er en ann
 4. har i overkant av 600liter ... og har stemt... :-)
 5. Godt og se du er i gang i denne spennende hobbyen... Nå ser jeg att du bor på Åneby... Stemmer det?? I så fall bor jeg jo bare 10min unna deg med bil.. Ta en tur innom... jeg setter på kaffe... så kan vi snakke akvarie lenge lenge... hehe
 6. Kjemefint karr du har fått til Stian. Jeg tror jeg henger meg på di andre med att det nok er en Tourtosa du har der. Strøkent. :-)
 7. Takker Stian.... Du så Eplemerket speile seg ja... jeg så det etter jeg hadde lastet filmen... :-)
 8. Da har jeg lastet opp en liten film etter ca ett års drift av akvariet mitt. Litt dårlig kvalitet da jeg bare har en mobil og filme med. til dere som legger ut film... tar jeg gjerne imot opplysninger om hvilkentype kamera dere bruker.
 9. Jeg bruker ikke biltz.. har nok lys i karret så det er ikke nødvendig.
 10. Takk for info.... :-) Dette skal testes ut denne helgen... blir det bra så legger jeg utt noen nye bilder av karret mitt... :-)
 11. Støkent Are... Hviket objektiv bruker du når du tar bildene dine? Og hva stiller du kamera inn på ? Får ikke frem fargene i karret mitt på samme måte som du får på dine koraller... :-)
 12. Dette blir strøkent Kim.... blir spennende og følge med på utviklingen av det nye oppsettet dit.
 13. Sist vi hadde trafotull hos meg var jeg uten strømm i 14 timer.... det gikk helt ok...
×
×
 • Create New...