Jump to content

espenlg

Members
 • Content Count

  2,651
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About espenlg

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 12/30/1975

Converted

 • Biografi
  Gladgutt på 36 med kone og to barn.

Converted

 • Bosted
  Porsgrunn

Converted

 • Interesser
  Akvarier, sykling, poker, familie og venner :-)

Converted

 • Yrke
  Senior prosjektleder, Edda Digital

Converted

 • Fylke
  Telemark

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tørt som ørken foreløipg, men det står i kjelleren her. Jeg kjøpte faktisk egentlig en Elos Mini her forleden også, vi gjorde avtale og alt, men plutselig ble karet solgt til en annen uten forvarsel Noen misforståelser desverre.. Men kjenner det nærmer seg!
 2. Akvariet ble litt for stort for bilen til seeker, så forespørselen gjelder fortsatt hvis noen har planer om å ta denne turen med litt god plass de neste ukene
 3. Her er specsa: rundt 30-40 kg. Akvariet er ca. 60x50x50, bordet er ca 60x50x80. Tror du det er plass? PS! Det er nytt altså, så det er ikke noe lukt/søl-problem
 4. Jeg har sendt en mail for å høre om mål/vekt. Hadde jo vært strålende med en sånn løsning. Hvor på østlandet ender du opp sånn ca? Måtte jo møtt deg et sted evt.
 5. Skulle hatt med et akvarie fra en butikk i Stavanger. Tror det burde gå i en vanlig bil hvis man har litt plass til overs - det er en Elos Midi. Butikken skal ha så mye for å frakte det at jeg tenkte det var verdt et forsøk å spørre her
 6. Godt å høre det kommer noe nytt! Vi har flyttet inn for 2-3 uker siden, men har fortsatt endel arbeid som gjenstår her - type mindre viktige rom. Men så er det jo en helt tom kjeller, så mange muligheter på sikt. Jeg så det er 5 år siden jeg fyllte opp kjøkkenakvariet, føles som det er 6 mnd siden Skal nok opp med noe etterhvert her. Gløden er der, men vanskelig å prioritere.
 7. Trasig å høre Kim, men samtidig skjønner jeg hva du mener. Var i samme situasjon, med et akvarie man ikke kunne gjøre "noenting" med, bortsett fra en skikkelig restart. Håper du kommer sterkt tilbake! Er akvarierommet ditt helt tomt eller er det bare saltvannet som tar en pause?
 8. Jeg husker desverre ikke. Det er vel den jeg har i profil-bildet mitt også? Men det ville overraske meg stort om ikke Kim Hansen har denne?
 9. På hylla du liksom :-) Jeg venter bare på det perfekte karret skal dukke opp
 10. Ser **meget** bra ut Kim! Jeg hadde av en eller annen grunn sett for meg at du skulle ha det inne på "bakrommet", så dette var jo en positiv overaskelse :-) Jeg prøver å dingse med Bård ut for å glo en kveld denne uka!
 11. Skal du ikke snart fortelle om det nye akvariet ditt da? Jeg begynner å bli lei av å vente her :-)
 12. Nei, det skjønner jeg nesten ikke helt selv. Men må man så må man. Jeg får spørre Jørn pent om å kjøpe dem tilbake en gang til dobbel pris
 13. Utrolig lekker! Bare synd den sikkert vil koste en formue ganger to siden det står Elos på :-)
 14. http://saltvannsforum.no/pp-classifieds/showproduct.php?product=505
×
×
 • Create New...