Jump to content

Josse

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Josse

 • Rank
  Forumbruker

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Josse

  Skade på fisk?

  Hei. Jeg har to klovner og noen koraller i nanokarr, er det noen som vet om fisker kan ta skade av for mye tilsetningsstoffer? Bruker flytende, alt fra calcium til ion osv, bruker den dose som står på flasken. Men fiskene kan si ut som de "etser" på finner, er dette mulig? Har en goby men tror ikke han gir de mye napping. Har ikke målt verdier da jeg ikke har fått kjøpt tester enda. Håper noen kan svare.
 2. Josse

  Lime polypper.

  Supert, takk for svar. Det er slike vanlige grønne som alle tydeligvis har, tror de heter Clavularia vridis. Skal de stå høyt/lavt, mye/lite lys, Mye/lite vannstrøm?
 3. Josse

  Lime polypper.

  Hallo alle! hvilken type lim bruker dere om dere skal lime fast polypper til LS? Sett på nettet noen bruker superlim, følger ikke det med negative stoffer når du setter de tilbake i karret? Takker for svar?
 4. Det gikk dårlig du, ringte det Nr men han hadde sluttet for lenge siden sa han, fant ikke noe Nr på hjemmesiden så jeg dro dit men uten hell, vet at de er på FB, kunne jo kanskje prøvd og sendt en melding der. Jeg la det litt på is, men om du finner ut noe så let me know?
 5. Josse

  Sandsjøstjerne.

  Det er nano på 30l, med to veldig små klovner så det kan jo hende det er litt lite mat der ja, har ikke målt noen verdier (hvilke verdier burde måles som kan være en grunn?) men uansett så har jeg ikke noe førstehjelp og gi den, men det ser ut som om det gror greit og den er fortsatt aktiv, men på halv maskin, daaa :-) Føler litt jeg bare må vente på dens død innen kort tid. Men takk for svaret gutter :-)
 6. Takk for salt tipset ang salt:) Jo det er greit og ringe altså.
 7. Har en sandsjøstjerne, den har mistet to av sine armer, er dette normalt? Den ser litt flisete ut rundt der de satt. Svar mottas med stor takk.
 8. Noen som vet om det fortsatt er mulig og hente vann fra Drøbak? Fant en sak om det her, men den var sist oppdatert 2013, gjelder fortsatt det telefon Nr som står der? Også lurer jeg på hva som er beste merke og bruke når du skal blande selv?
 9. Driver og vurderer kjøp av Juwel 240, så lurer jeg på om noen har noe erfaring med Juwel skummer 3.0? Funker de greit, skal tåle inntil 500l, så tenkte den burde holde til 240. Også er jo støy en stor faktor her, blir ingen sump. Evt hvilket merke er best og mest stillegående som kan passe med tanke på str?
 10. Noe som kan bekrefte at dette er en glassrose, ser ganske fin ut. Eller er det noe annet dritt som bør fjernes?
 11. Josse

  Krabbe.

  Hei. Har funnet en krabbe i en sten jeg kjøpte nylig, har ikke fått tatt noe bilde og den er ikke ofte ute. Den har " hårete" ben og skall og kan minne om en hårete edderkopp. Noen som vet hvilken type det kan være, er vel noe jeg bør kvitte meg med? Evt tips til og få den fanget og fjernet den?
 12. Du har bra kone, ta vare på hun?
×
×
 • Create New...