Jump to content

Idaida

Members
 • Content Count

  1,475
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Idaida

 • Rank
  Klubbmedlem
 • Birthday 10/18/1982

Converted

 • Bosted
  Fredrikstad

Converted

 • Fylke
  Østfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Veldig spennende oppsett! Jeg liker heller ikke å være avhengig av all teknikken, men jeg fikk ikke kjørt mine skummerfrie/biologiske systemer lenge nok til å virkelig kunne slå i bordet.
 2. Det ble en kort visitt for min del, men det var hyggelig!
 3. Jeg gleder meg veldig jeg Lene. Karet skal skinne nok en gang.
 4. Tusen takk Det har helt klart manglet noe de siste årene. Jeg henter det nye til uken (nytt for meg da i alle fall). Så da er jeg igang for alvor. Det har allerede blir foreslått bygge-møte hos meg. Hvor mange armer er det plass til i et 140 liters kar?
 5. AM chromis. Litt større enn jeg først planla, men deilig å ha litt mer frihet.
 6. Akvarium er i boks. Denne tråden kan stenges. I'm back:!:
 7. Jeg har ikke saltvann nå. Hadde mantis tidligere ved siden av standard oppsettet. Jeg hadde Gonodactylaceus glabrous. Det var det jeg fikk etter å ha bestillt en slik en som du har. Men den var fin den. Solgte den med alt annet da jeg la hobbyen på is for noen år siden.
 8. Wow scyllarus! Flott med flere mantis entustiaster her. Vis gjerne frem flere bilder.
 9. Jeg har hatt smithii. (i eget mantis oppsett) Den er som mantis generelt. De kan ta små fisk og vil garantert rydde unna mindre skalldyr som er lett tilgjengelig mat. Den vanlige anbefalingen er å sette den i et eget kar slik at den ikke tar fisk og skalldyr, men da må den mates.. Det er artige skapninger. Men jeg forstår at et mantis kar er for de helt spesielt interesserte. Pass fingrene..
 10. Ja det er interessant Erik. Sender deg pm.
 11. Takk for gode tips Jeg prøver å følge med, men særlig på face forsvinner innleggene like fort som de kommer inn så den siden er ikke like enkel.
×
×
 • Create New...