Gå til innhold
Informasjon
 • Vi jobber med flere funksjoner
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Benytt kjøp og salg-funksjonen fra menyen

saltvannsforum

Moderatorer
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Good

Om saltvannsforum

 • Rang
  Moderator

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Til Info: Om tråder nå må splittes opp, vil heretter Saltvannsforum stå som trådstarter.
 2. saltvannsforum

  Sammenlignende journalistikk :-P

  Jeg flytter noen innlegg som egentlig ikke hadde noe i en tråd som omhandler erfaringer omkring én butikk. Man kommer ALDRI noe sted ved å si at den er bedre enn den, min pappa er sterkere enn din, min er større enn din. Skryt av dine favorittbutikker - Ikke kjør sammenligninger - man vil stort sett alltid finne noe som er dyrere ett sted og billigere et annet sted - bare for å oppdage at noe annet er billigere der det andre var dyrt... Vi må jo bare være glade for at det er forskjellige priser rundt forbi - da er det antakeligvis ikke noe prissamarbeid ute og går :-)
 3. saltvannsforum

  Privatimport fordeler/ulemper osv...

  Innholdet i denne tråden opprinner fra en annen tråd relatert til privat import. Mulig noen av innleggene ikke henger 100% sammen, men vi satser på at dere henger med allikevel
 4. saltvannsforum

  Tanker omkring valg av avatar

  Jeg flyttet avatardiskusjonen over hit... Kommer fra denne.
 5. Oppretter denne tråden, og flytter over en del innlegg fra en annen tråd som har sklidd en del ut på emnet. Håper det ikke er mye som har havnet utenfor kontekst, i så tilfelle beklager jeg dette
 6. saltvannsforum

  Ny tråd for Emiiils bil :-)

  Splitter danmarksturstråden opp i akvarieprat og feilsøkning på bilen. http://www.saltvannsforum.no/forum/showthread.php?t=16478
 7. saltvannsforum

  Dahls Dyrerike

  Sted: Moss Webside: http://www.dahlsdyrerike.no/ Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 8. saltvannsforum

  TAM Liertoppen

  Sted: Liertoppen Kjøpesenter. Webside: http://www.tropehagen-zoo.no/comweb.asp?ID=6&segment=1 Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 9. saltvannsforum

  Akvariebutikken i Stømstad

  Sted: Strømstad. Sverige Webside: http://Ukjent Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet. HUSK Cites-regler når du handler utenfor Norge!
 10. saltvannsforum

  Dyrego kvadrat

  Sted: Stavanger Webside: http://www.dyrego.no/ Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 11. saltvannsforum

  Dyrebutikken Drammen AS

  Sted: Drammen Webside: http://www.dyrebutikkendrammen.no/ Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 12. saltvannsforum

  Butikk omtale - Zoo1 Sandvika

  Sted: Sandvika. Bærum Webside: http://www.zoo1.no/visbutikk.asp?Butikk=20153&Fylke=174 Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 13. saltvannsforum

  Marinakvariet

  Sted: Sverige- Göteborg. Webside: http://www.marinakvariet.com Husk Cites regler ved handel i utlandet. Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 14. saltvannsforum

  Zoo-Markedet Krogstadsenteret.

  Sted: Krogstadsenteret / Buskerud. Webside: http://Ukjent Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 15. saltvannsforum

  Zoo hjørnet på Østfoldhallen

  Sted: Fredrikstad. Webside: http://Ukjent Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
×