Jump to content

saltvannsforum

Moderators
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About saltvannsforum

 • Rank
  Moderator

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Til Info: Om tråder nå må splittes opp, vil heretter Saltvannsforum stå som trådstarter.
 2. Jeg flytter noen innlegg som egentlig ikke hadde noe i en tråd som omhandler erfaringer omkring én butikk. Man kommer ALDRI noe sted ved å si at den er bedre enn den, min pappa er sterkere enn din, min er større enn din. Skryt av dine favorittbutikker - Ikke kjør sammenligninger - man vil stort sett alltid finne noe som er dyrere ett sted og billigere et annet sted - bare for å oppdage at noe annet er billigere der det andre var dyrt... Vi må jo bare være glade for at det er forskjellige priser rundt forbi - da er det antakeligvis ikke noe prissamarbeid ute og går :-)
 3. Innholdet i denne tråden opprinner fra en annen tråd relatert til privat import. Mulig noen av innleggene ikke henger 100% sammen, men vi satser på at dere henger med allikevel
 4. Jeg flyttet avatardiskusjonen over hit... Kommer fra denne.
 5. Oppretter denne tråden, og flytter over en del innlegg fra en annen tråd som har sklidd en del ut på emnet. Håper det ikke er mye som har havnet utenfor kontekst, i så tilfelle beklager jeg dette
 6. Splitter danmarksturstråden opp i akvarieprat og feilsøkning på bilen. http://www.saltvannsforum.no/forum/showthread.php?t=16478
 7. Sted: Moss Webside: http://www.dahlsdyrerike.no/ Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 8. Sted: Liertoppen Kjøpesenter. Webside: http://www.tropehagen-zoo.no/comweb.asp?ID=6&segment=1 Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 9. Sted: Strømstad. Sverige Webside: http://Ukjent Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet. HUSK Cites-regler når du handler utenfor Norge!
 10. Sted: Stavanger Webside: http://www.dyrego.no/ Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 11. Sted: Drammen Webside: http://www.dyrebutikkendrammen.no/ Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 12. Sted: Sandvika. Bærum Webside: http://www.zoo1.no/visbutikk.asp?Butikk=20153&Fylke=174 Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 13. Sted: Sverige- Göteborg. Webside: http://www.marinakvariet.com Husk Cites regler ved handel i utlandet. Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 14. Sted: Krogstadsenteret / Buskerud. Webside: http://Ukjent Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
 15. Sted: Fredrikstad. Webside: http://Ukjent Tips: Husk å vise til det positive. Husk at alle saker har to sider! Ikke alt kommer nødvendigvis frem i de enkelte postinger. Det er lurt å basere omtalen på erfaring fra flere besøk. Alle kan ha en dårlig dag. Tenk nøye gjennom før du poster. Det du skriver kan ha stor betydning for mange. Vær saklig og høflig. Eller kan innlegget ditt fort bli fjernet.
×
×
 • Create New...