Jump to content

kent

Members
 • Content Count

  995
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About kent

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 06/29/1976

Converted

 • Bosted
  Oppland

Converted

 • Fylke
  Oppland
 1. ..ja, de fikser kanskje slikt. Er det dem som fyller på de co2 brannslukkerene vi har i hjemmet også?
 2. Noen som vet hvor man kan få fylt co2 flasker i Gjøvik - oppland området?
 3. snakket med Jan Holth, dessverre ingen inne i riktig størrelse og farge.
 4. Hei. Har hatt cromus karet, ulempen er den løsningen med åpningen litt ned på bakplata. Ja det aquastabil karet er absolutt et alternativt, men ser ut til at det kun leveres i en farge?
 5. takk, et alternativ, skal sende dem en mail.
 6. Hei! Skal sette opp et nytt akvarium. Er på utkikk etter et kubeformet som er 60*60\70*70 eller 8*80 cm, maks 60 cm høyt. Noen som har sett noe slikt til salgs i noen butikk i den senere tid? Kent
 7. Hei! Det kunne vært en løsning det, veldig snilt :-) Skal tenke på det...
 8. hehe nei ikke sant, er bare ikke sikker på at jeg greier å få flyttet det levende siden jeg sikker blir stående uten akvarie i en periode i innkjøring....har litt vondt av å kvitte meg med LS jeg har, den er helt kanon i form og liv... :-)
 9. hehe, ingen fare for det, det blir eventuelt en oppgradering på mengden vann...en hver annledning må jo benyttes
 10. Hei :-) Joda, akvarielivet går sin skjeve gang. En aldri så liten endring av sivilstatus samt planlagt flytting gjør at jeg er litt i tankeboksen hvorvidt jeg skal tømme det for levende eller ikke. Har egentlig ikke lyst til å selge da jeg er usikker på om jeg får tak i like fin LS, men jeg får se. Klovnene ser ut til å ha det finfint, har sluttet å krangle og svinser rundt hverandre dagen lang Skal få tatt bilder når det blir lyst. Kent
 11. Terje: det er det samme som jeg har fått beskjed om, selv om det i praksis vist nok blir noe kortere tid. Uansett så holder det jo lenge, sjelden et strømbrudd varer så lenge :-)
 12. hehe økologisk brev-ugle ja *ler godt* Jumperene på pumpene fra Tunze med styring bestemmer styrken eller hastigheten på dem. Hvis du kjører med 18v jumperen til vanlig vil den gå noe ned i hastighet når den slår over til 12v. Hvis du ikke ønsker dette så må du koble opp et 24v system og så strype dette ned til 18v. Har beskrevet hvordan jeg har gjort det i tråden Terje henviste til. Jeg kjører nå en 6105 og en tunze silenze returpumpe på 24v oppsett strypt ned til 18v. Dette er koblet opp mot en vedlikeholdslader. Fungerer finfint :-)
 13. Noen som har noen erfaring med Resun kjølerene? Kent
×
×
 • Create New...