Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Mars m

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mars m

 • Rank
  Newbie
 1. Hei! Har nettopp kjøpt et ubrukt Resun DMS 400 t5 akvarie som jeg tenker på å bruke som saltvannskar, muligens med mykkoraller og CUC, og har en hel del spørsmål angående dette Karet er på ca. 50 liter og kom med en filtersvamp, keramikkruller og aktivt kull, i tillegg til original pumpe. Er det noe mer av filtermedia som trengs/ er dette brukbart? Jeg så også at det var en skummer som 'hører til' karet men som må kjøpes seperat: skummer. Er dette en god idè eller burde jeg satse på noe annet? Med akvariet kom det også en rørlignende-tingst som jeg ikke helt vet hva er.(se bildet). Noen ideer? Lurte også på om det er mulig å bruke sand fra stranda? Jeg har ingen tidligere erfaring med saltvannskar men vil gjerne se om det er mulig å lage ett ut av dette karet, selv om det er i minste laget. Om noen her har erfaring med denne type akvarie eller lignende kar ønsker jeg gjerne å høre om det! Takker for alle svar!
 2. Hei! Har nettopp kjøpt et ubrukt Resun DMS 400 t5 akvarie som jeg tenker på å bruke som saltvannskar, muligens med mykkoraller og CUC, og har en hel del spørsmål angående dette Karet er på ca. 50 liter og kom med en filtersvamp, keramikkruller og aktivt kull, i tillegg til original pumpe. Er det noe mer av filtermedia som trengs/ er dette brukbart? Jeg så også at det var en skummer som 'hører til' karet men som må kjøpes seperat: skummer. Er dette en god idè eller burde jeg satse på noe annet? Med akvariet kom det også en rørlignende-tingst som jeg ikke helt vet hva er.(se bildet). Noen ideer? Lurte også på om det er mulig å bruke sand fra stranda? Jeg har ingen tidligere erfaring med saltvannskar men vil gjerne se om det er mulig å lage ett ut av dette karet, selv om det er i minste laget. Om noen her har erfaring med denne type akvarie eller lignende kar ønsker jeg gjerne å høre om det! Takker for alle svar! View full artikkel
×
×
 • Create New...