Jump to content

Lenaoygarden

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lenaoygarden

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for svar, skal endre posisjonen til pumpa og sjekke nitratnivået.
 2. Den siste tida har det kommet en litt ekkel lukt av akvariet, vanskelig å forklare det, men lukter skittent. Det har også samlet seg et grønngult/brunt belegg som ligger oppå vannet, ser nesten ut som oljesøl som ligger og flyter på toppen. Har prøvd å bytte vann flere ganger, vasker karet, men det kommer fort tilbake uansett.. Har noen noe tips?
 3. Takk for svar! Så utrolig spennede, jeg vil gjerne høre mer! Har du noen bilder å legge ut?
 4. har opnet den og prøvd å rense den, men det ser ut som om noko er knekt og at det er det som lager lyden. Skal prøve meg på ein Tunze 6020
 5. Hmm.. Kan prøve å rengjøre den
 6. Har begynt å bruke Aqua Medic NanoProp 5000, men syns at den bråker heftig! Kan det være noe feil med pumpa? Evt. hvilken pumpe anbefaler dere til et kar på 140L som er stillegående?
 7. Nokon som veit den kvite/lyse rosa korallen heiter?
 8. Ja fant det ut Det var noko som blokkera, men nå er alt på stell!
 9. Takk for svar, da blir det notert Hmm, ja eg kan prøve... Veldig kjedeleg når det er slik som nå vertfall...
 10. Fiskane er super fotogene og kosar seg i karet som er blitt litt mindre grumsete Fortsatt mykje støv/grums... Er det forresten nokon som veit kva den grønne korallen heiter? Kjøpte som sagt et bruka akvarium så prøvar å få oversikt over kva som lever i det.
 11. Har plassert min skummer i sumpen på akvariet mitt, men den har plutsetlig sluttet å "skumme". Er det slik at skummeren ikkje skal fungere hele tiden?
 12. Då har eg endeleg fått starta opp med akvariet mitt! Eg har kjøpt eit bruka akvariet med levande stein, to klovnfiskar, ein "svenske" og ein sandstjerne. Eg blei tipsa om å fyrst ta i vatn, så steinane, så sand og tilslutt fisken. Det som har skjedd nå er at vatnet er veldig grumsete og det ligger masse sand på steinane og korallane mine. Har prøvd å fått fjerna ein del, men får ikkje vekk alt. Nokon som har tips på når vatnet kjem til å bli klart og om det evt. er noko eg kan gjera for å få vekk sanden?
 13. Ja, enig med deg der
 14. Okay. Men kan jeg ha noen enkle koraller, "vaskepersonell" og f.eks. klovnefisk?
 15. Okay, takk for svar. Har snakket om å ha dette som et prosjekt på en skole og da blir sommerferien et problem...
×
×
 • Create New...