Jump to content

Eirik Tømmerås

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Eirik Tømmerås

 • Rank
  Newbie
 1. Når dere erfarne oppgir antall liter i et akvarie, er det da det totale innholdet, eller bare karstørelsen? Mvh En som planlegger opstart.
 2. Nå har det seg sånn at Juwelmøbelet har to "vegger" ca midt under og dermed er den plassen ubrukelig til tradisjonell sump. Så har jeg disse gamle slildetønnene stående da. De var sist brukt til sats til hjemmebrent, som nå er et tilbakelagt stadie Jeg får jo også en anseelig mengde vann til sammen med dette, opp til 360 liter i tillegg.
 3. Har drevet med ferskvann i 10 års tid. Så nå er tiden inne for saltvann, føler jeg. Har et Juwel Rio 300 jeg tenker å bygge om, bore hull og greier. Tenker på å sette inn til sammen tre-fire(alt etter plass) dobble originalarmaturer (T5/54 w x 2 i hvert armatur) men da LED. Til sump tenker jeg å bruke 2 plastønner á 180 - 200 liter hvor av det ene med en skummer i toppen og avrenningen fra hovedkaret ledes hit via et sandfilter. I den andre tønnen tenker jeg å sette en gammel potetbøtte, en sånn plastbøtte med masse hull/utsparinger i og så ha macroalger i denne i toppen av tønnen med pla
×
×
 • Create New...