Jump to content

Haimat

Members
 • Content Count

  2,200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

139 Excellent

About Haimat

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 01/20/1991

Converted

 • Biografi
  Guling

Converted

 • Bosted
  Askim

Converted

 • Interesser
  Fotball og akvarium

Converted

 • Yrke
  Student

Converted

 • Fylke
  Østfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Interessant tema som engasjerer meg veldig. Jeg har ingen konkrete erfaringer når det gjelder filtermedier vs levende stein. Men jeg har stor tro på at filtreringskapasiteten er større hos filtermedier. Dette hevder de ulike produsentene, som også ser ut til å stemme bra med erfaringene til ulike akvarister verden over. Levende stein tilbyr riktignok mer enn bare filtrering. Farshad fra Tropestua har gjort en test av de forskjellige størrelsene av Siporax for å se hva som fungerer best. Jeg ble fortalt at den største varianten var både billigst og best (disse er ment for dambruk). De
 2. Skyter inn et sidespørsmål. Hva anbefales av fosfat testsett?
 3. Interessant innlegg! Helt enig i det du sier at denne algen har veldig lett for å bli introdusert i akvariet og nærmest umulig å bli kvitt 100%. Mine erfaringer er også at de heller ikke bryr seg om høye eller lave næringsverdier i akvariet, men mulig veksten avtar noe under lave næringsverdier (?). Derimot har jeg gode erfaringer med å holde disse under sjakk gjennom diverse fisker. Mange kirurgfisker rapporteres for å spise disse, deriblant Zebrasoma'er, Naso og Ctenochaetus. Min beste erfaring er likevel Siganus'ene (Foxface), som både tar disse og nesten alle andre typer alger so
 4. Skal prøve å få med meg dette denne gangen
 5. Kondolerer! Men litt av en milepæl med 14 år i fangenskap
 6. Interessant artikkel om hold av wrasser i par eller harem. Artikkelen hevder at dette ikke er mulig over tid. Noen som har flere erfaringer rundt dette?
 7. Et alternativ som har kommet på markedet i det siste er disse såkalte shadow overflow. Virker å være ganske gode alternativer, som jeg mener å huske at noen norske leverandører kan levere.
 8. Dette ser bra ut! Følger med på utviklingen
 9. Dette ser bra ut! Følger med på utviklingen
 10. Spennende prosjekt! Følger med på utviklingen
 11. Dette ser bra ut! Følger med på utviklingen
 12. Spennende Tomas! Hvordan går det med Akvastabil Mark II'en?
 13. Hei Tomas, gratulerer og ønsker med dette det nye styret lykke til med tiden framover. Jeg har et forslag, som jeg har forsåvidt nevnt flere ganger i forumet og det er få til en såkalt Tank of the Month. Dette tror jeg vil skape entusiasme, flere som deler akvariene sine og dermed øke aktiviteten på forumet. Hvis utdelingen også kan toppes med en liten pris (hvis noen butikker er villig til å sponse dette), så hadde det vært prikken over i'en. Om det er frykt for at det er for få akvarier i Norge, kan frekvensen senkes til annenhver måned eller hvert 3. måned for hver kåring.
×
×
 • Create New...