Jump to content

Marius Tømte

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Marius Tømte

 • Rank
  Juniormedlem

Converted

 • Bosted
  Modum

Converted

 • Fylke
  Buskerud

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. takk for svar! kan hende jeg går for ai prime da denne koster 1600,- +frakt og t5 oppsett er like dyrt om man skal ha 4 rør med ballast osv
 2. Hei. Har gått til anskaffelse av en reol med 4x105liters akvarier. Og da er lys, en stor utfordring. Hva skal jeg bruke? Dette skal være ett "billig" oppsett.. Tenkte da 2 kar med koraller og 2 med fisk. Har 2 stk t8 18w org armaturer med ett rør i hver, og det holder vell til fiskekarene? Tenkte led på korallkarene, men det er bare 15-20 cm mellom karene. Forslag?
 3. Jeg kommer. Regner med at Jan Sørensen blir med og kanskje en til som akkurat har startet med saltvann.
 4. Dette er 6mnd etter oppstart på tørr stein, Brukte da ca 140 kg tørr(MarcoRock) og ca 35kg ferdig innkjørt fra Jan Holth. Fosfat og nitrat er ikke målbart pr i dag.
 5. Kjører BubbleKing supermarin 250 med RedDragon 3 DC pumpe. (Kjempe skummer)
 6. Av lys kjører jeg 2stk AquaOcean IT5012, fungerer veldig bra. Prøvde meg på balling, men det var ikke noe for meg. Så sikter meg inn på en deltec pf601s reaktor etter hvert, men foreløpig bruker jeg ikke noe.
 7. Jeg tok ut alle glassene og la ned det eksisterende front glasset. kjøpte da ett nytt glass fra en hyggelig glassmester som tok innkjøpspris for nytt glass. Målene er 260x70x70 Glasset er i 12mm std float.
 8. Her er noen bilder fra byggingen av mitt 1300 liters akvarium med 450 liter sump. Dette var utgangspunktet jeg hadde. Kjøpte dette av en i nærheten, da dette hadde fått ett takras over seg. Dette er plassen akvariet skal stå.
×
×
 • Create New...