Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Sven-Egil

Members
 • Content Count

  9,898
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sven-Egil

 1. Vurderer led lys i balja... Nå virker det som at det er mye skit til gullpris der ute. Som det ofte er i vår hobby Men altså... Noe koster jo noen få tusen slik som dette: https://www.dioder.no/products/akvarie-lampe-120w-led-dagslysmane-effekt-saltvann Og mye koster 10tusenvis osv. Hva er helt greit lys til en helt grei pris, altså hva er en anstendig budsjett løsning til mitt Tridacna 160 med mykkoraller.. Hva er styr langt unna? Hva bør man legge vekt på, hva er mest kjekt å ha og unødvendig fjas,, som bare driver prisen opp osv. Håper noen har noen sterke meninger før jeg gjør det enkleste, bytter rør på mine T5 armaturer
 2. Det avholdes årsmøte 3 Mai Klokken 19:00 hos Ulf Knutsen i Ekebergveien 10b Holmestrand. Årsmøtet bør ta stilling til følgende forslag: Admin for forum pr nå: Aleksander Lyse opptas som styremedlem. Styret bør kunne konstituere vervene til en viss grad selv. Valg komiteen har følgende innstilling til nytt styre: Leder: Tomas Johnsrud Kaumer Nestleder: Vegard Myrvang Kasserer: Stein Egil Musæus Sekretær: ? Styremedlem: Ulf sitter et år til. Vi beklager kort varsel. Pga kort varsel håper vi at de fremmøte tillater eventuelle benkeforslag,. Forslag I tråden er også velkommen. Vel møtt!
 3. Jeg foreslår at Vegard og Tom kan være valgkomite ? Saltvannsforum trenger nytt blod og nye ildsjeler ?
 4. Noen av de som jobbet der var trivelige, meeeeen ikke alle.. Altså mot meg, så jeg kjørte heller en time ekstra ned til Krizoo for å bare kjøpe en maxijet til et par hundrelapper. Og stengt butikk når de skulle være åpent osv, ga jo litt nedtur...
 5. Da gikk webzoo konkurs. Sånn til informasjon. https://w2.brreg.no/kunngjoring/hent_en.jsp?kid=20170000578027&sokeverdi=984146345&spraak=nb
 6. Vi har penger på bok ? Og vilje er der, om vi i tillegg får hjelp av folk med riktig kompetanse og vilje, da bør mye være gjort. Ingen klubb eller forum kan få til ting uten bidrag fra andre utenfor styret. Så alle bidrag og hjelpende hender er ikke bare velkommen, men faktisk nødvendig. Det varmer selvsagt at flere her signaliserer at de både kan hjelpe og ønsker å hjelpe ???
 7. Tom. Referat osv skal ligge ute på forumet ?
 8. Beklager sent svar, litt mye som skjer om dagen... Om dere kan fikse forumet er det mer en supert ? Så jeg sier kjør på ?
 9. På årsmøtet ble det snakket om forumet og vedtatt at det ikke skulle satses videre på. Noen av grunnene er at det er tilnærmet umulig økonomisk å drive et forum når en knapp håndfull medlemmer skal betale det. Slik det ser ut i dag blir det færre og færre som ønsker å bruke forumer, og mer og mer flytter over til spesielt Facebook, de gruppene som er der har mye mer aktivitet og nedslagsfelt en forumer, og det gjelder ikke bare innen saltvannshobbyen, men generelt alle mulige interessefelt. Det er selvfølgelig trist og leit at det blir sånn, og ideelt sett burde forumet kunne leve om det var en gruppe ildsjeler som lagde en webgruppe og kunne få liv i det, med minimale kostnader. På siste hjemmemøtet ble det også snakket om forumet, uten at vi som var der kunne se noen lys fremtid for det. Så vi tror faktisk vi kan nå ut til flere med å lage en facebookgruppe, dessverre. Jeg er slett ingen forum hater og ser verdien av et forum, men kan ikke stå inne for løpende utgifter osv som det ikke er dekning for. slik er dessverre situasjonen, om noen mener de kan få til en godt forum for en billig penge er det bare å skrike ut.
 10. Jeg føler vi egentlig trenger en ny forumplattform, da denne plattformen er plaget med feil og bugs.
 11. Aktiviteten er lav, de møtene vi har hatt har kun fått besøk av oss i styret. årsmøtet var det mye folk på i forhold til møtene. 3 personer utenom styret. Fast lokale var kun et pengesluk og elendig oppmøte. Men nå går det mot mørkere tider og interessen tar seg vel litt opp igjen. åS jeg skal børste støv av folket og meg selv ? og se om vi klarer å få laget litt liv.
 12. Vi lurer på om vi kan få til noe etter jul, f.eks. Februar
 13. Vi forsøker med et møte en Søndag i Drammen. Søndag 11 Oktober klokken 13:00 til 16:00. I Lokalene til Drammen Akvarieklubb. i Ungdommens hus, Christian Blomsgate 10 på Strømsø.3.etg ( tidlgere Colletsgt.10) Vi ser litt ann responsen, men noen temaer er Stor Saltvannsauksjon i November, turer, fremtidige møter, litt prat om stort og smått, ved godt oppmøte kan det bli foredrag og eller quiz. Velkommen :-)
 14. Svein, reiseopplegget er slik; møt opp ved inngangen, bli med gode akvarievenner i akvariet, bli med på hygge utover kvelden. Selvfølgelig kunne vi laget pakker, som kunne passe for de ulike ønskene og fra Oslo, Larvik, Kristiansand, Gøteborg, Langesund osv... men vi har ikke mulighet til å lage noe som kan passe alle. Derfor denne fleksible løsningen. Vi har hatt "stramme tøyler" tidligere og denne gangen prøver vi noe nytt :-) Forandring fryder heter det, og det er jo alltid gøy å prøve noe nytt. Særlig når vi er så sent ute ;-)
 15. Tur til [h=1]Nordsøen Oceanarium i Hirtshals[/h] Vi tenkte å ta en ny vri på turen denne gangen. Vi har snakket litt og hørt litt rundt og ønskene om reisetid, overnattingsmuligheter osv har sprikt i mange retninger. Noe vil reise fredag til søndag, noen lørdag til søndag, noen kun lørdag osv. Noen med båt, noen med bil.. osv osv. Så vi har landet på: Reis når du vil, bo hvor du vil, og reis hvordan du vil. Altså du bestiller og ordner reise og opphold helt selv. Vi møtes på Akvariet Lørdag 24 oktober. Klokken 13:00 da rekker alle som tar morgen båten fra Larvik eller Kristiansand å være der. Klubben spanderer Billetter til Akvariet Vi ser det er mulig å bestille en "bak kulissene omvisning, m,en denne koster litt, så da bør vi være noen påmeldte, dog Max 25 personer. Det er viktig at du melder deg på, så vi får fikset riktig antall billetter osv. Påmelding gjøres til [email protected] På ettermiddagen / kvelden tar vi en felles middag om det er stemning for dette.
 16. Det går rykte om kake... Håper folket dukker opp :-)
 17. Noen som trenger små Helglass akvarier? Altså kun selve akvariet uten noe som helst. Sorte silikonfuger, merke Aquaeel (eller noe sånt) Har 1 på 30 x 60 x 30 Altså 54 Liter. Og et på 30 x 60 x 35 Altså 63 Liter. Disse står bare å støver ned... Kan sikkert brukes til karantene eller noe rart. Sender ikke, leverer ikke, altså må hentes. Lettest med en SMS på 905 62 955.
×
×
 • Create New...