Gå til innhold

Sven-Egil

Administrators
 • Innholdsteller

  9 890
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sven-Egil

 1. Da var Webzoo.net konkurs

  Da gikk webzoo konkurs. Sånn til informasjon. https://w2.brreg.no/kunngjoring/hent_en.jsp?kid=20170000578027&sokeverdi=984146345&spraak=nb
 2. Ctenochaetus Hawaiiensis

  Nydelig 😀
 3. Da var Webzoo.net konkurs

  Noen av de som jobbet der var trivelige, meeeeen ikke alle.. Altså mot meg, så jeg kjørte heller en time ekstra ned til Krizoo for å bare kjøpe en maxijet til et par hundrelapper. Og stengt butikk når de skulle være åpent osv, ga jo litt nedtur...
 4. SF Dead or Alive???

  Vi har penger på bok 😉 Og vilje er der, om vi i tillegg får hjelp av folk med riktig kompetanse og vilje, da bør mye være gjort. Ingen klubb eller forum kan få til ting uten bidrag fra andre utenfor styret. Så alle bidrag og hjelpende hender er ikke bare velkommen, men faktisk nødvendig. Det varmer selvsagt at flere her signaliserer at de både kan hjelpe og ønsker å hjelpe 😊😊😊
 5. SF Dead or Alive???

  Tom. Referat osv skal ligge ute på forumet 😉
 6. SF Dead or Alive???

  Beklager sent svar, litt mye som skjer om dagen... Om dere kan fikse forumet er det mer en supert 😊 Så jeg sier kjør på 😊
 7. SF Dead or Alive???

  På årsmøtet ble det snakket om forumet og vedtatt at det ikke skulle satses videre på. Noen av grunnene er at det er tilnærmet umulig økonomisk å drive et forum når en knapp håndfull medlemmer skal betale det. Slik det ser ut i dag blir det færre og færre som ønsker å bruke forumer, og mer og mer flytter over til spesielt Facebook, de gruppene som er der har mye mer aktivitet og nedslagsfelt en forumer, og det gjelder ikke bare innen saltvannshobbyen, men generelt alle mulige interessefelt. Det er selvfølgelig trist og leit at det blir sånn, og ideelt sett burde forumet kunne leve om det var en gruppe ildsjeler som lagde en webgruppe og kunne få liv i det, med minimale kostnader. På siste hjemmemøtet ble det også snakket om forumet, uten at vi som var der kunne se noen lys fremtid for det. Så vi tror faktisk vi kan nå ut til flere med å lage en facebookgruppe, dessverre. Jeg er slett ingen forum hater og ser verdien av et forum, men kan ikke stå inne for løpende utgifter osv som det ikke er dekning for. slik er dessverre situasjonen, om noen mener de kan få til en godt forum for en billig penge er det bare å skrike ut.
 8. Jeg føler vi egentlig trenger en ny forumplattform, da denne plattformen er plaget med feil og bugs.
 9. Aktiviteten er lav, de møtene vi har hatt har kun fått besøk av oss i styret. årsmøtet var det mye folk på i forhold til møtene. 3 personer utenom styret. Fast lokale var kun et pengesluk og elendig oppmøte. Men nå går det mot mørkere tider og interessen tar seg vel litt opp igjen. åS jeg skal børste støv av folket og meg selv 😉 og se om vi klarer å få laget litt liv.
 10. Hjemmemøte april 2016

  Dytter litt på denne :-)
 11. Årsmøte/hjemme møte

  Takk for et hyggelig møte 😊
 12. Hvilken Øl merke lesker du deg med i sommervarmen? Ja jeg vet at dere alle drikker vann :rolleyes: Mvh Sven-Egil
 13. Auksjon

  Vi lurer på om vi kan få til noe etter jul, f.eks. Februar
 14. Tur til [h=1]Nordsøen Oceanarium i Hirtshals[/h] Vi tenkte å ta en ny vri på turen denne gangen. Vi har snakket litt og hørt litt rundt og ønskene om reisetid, overnattingsmuligheter osv har sprikt i mange retninger. Noe vil reise fredag til søndag, noen lørdag til søndag, noen kun lørdag osv. Noen med båt, noen med bil.. osv osv. Så vi har landet på: Reis når du vil, bo hvor du vil, og reis hvordan du vil. Altså du bestiller og ordner reise og opphold helt selv. Vi møtes på Akvariet Lørdag 24 oktober. Klokken 13:00 da rekker alle som tar morgen båten fra Larvik eller Kristiansand å være der. Klubben spanderer Billetter til Akvariet Vi ser det er mulig å bestille en "bak kulissene omvisning, m,en denne koster litt, så da bør vi være noen påmeldte, dog Max 25 personer. Det er viktig at du melder deg på, så vi får fikset riktig antall billetter osv. Påmelding gjøres til [email protected] På ettermiddagen / kvelden tar vi en felles middag om det er stemning for dette.
 15. Tur til Nordsøen Oceanarium

  Det var trist Pål :-(
 16. Vi forsøker med et møte en Søndag i Drammen. Søndag 11 Oktober klokken 13:00 til 16:00. I Lokalene til Drammen Akvarieklubb. i Ungdommens hus, Christian Blomsgate 10 på Strømsø.3.etg ( tidlgere Colletsgt.10) Vi ser litt ann responsen, men noen temaer er Stor Saltvannsauksjon i November, turer, fremtidige møter, litt prat om stort og smått, ved godt oppmøte kan det bli foredrag og eller quiz. Velkommen :-)
 17. Tur til Nordsøen Oceanarium

  Svein, reiseopplegget er slik; møt opp ved inngangen, bli med gode akvarievenner i akvariet, bli med på hygge utover kvelden. Selvfølgelig kunne vi laget pakker, som kunne passe for de ulike ønskene og fra Oslo, Larvik, Kristiansand, Gøteborg, Langesund osv... men vi har ikke mulighet til å lage noe som kan passe alle. Derfor denne fleksible løsningen. Vi har hatt "stramme tøyler" tidligere og denne gangen prøver vi noe nytt :-) Forandring fryder heter det, og det er jo alltid gøy å prøve noe nytt. Særlig når vi er så sent ute ;-)
 18. Møte august

  Det går rykte om kake ;-)
 19. Møte august

  Det går rykte om kake... Håper folket dukker opp :-)
 20. Noen som trenger små Helglass akvarier? Altså kun selve akvariet uten noe som helst. Sorte silikonfuger, merke Aquaeel (eller noe sånt) Har 1 på 30 x 60 x 30 Altså 54 Liter. Og et på 30 x 60 x 35 Altså 63 Liter. Disse står bare å støver ned... Kan sikkert brukes til karantene eller noe rart. Sender ikke, leverer ikke, altså må hentes. Lettest med en SMS på 905 62 955.
 21. Møte august

  Ja håper folk vil møtes på ekte og ikke bare digitalt.
 22. Klubbmøte april

  Det er i morgen :-)
 23. Veldig hyggelig :-) Hadde vært optimalt med bedre oppmøte..
×