Gå til innhold
Informasjon
 • Vi jobber med flere funksjoner
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Benytt kjøp og salg-funksjonen fra menyen

Sven-Egil

Administrators
 • Innholdsteller

  9 894
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

263 Excellent

Om Sven-Egil

 • Rang
  Leder Saltvanns*****
 • Bursdag 29. april 1966

Converted

 • Biografi
  Sprø, men snill...

Converted

 • Bosted
  Røyken kommune, Åros

Converted

 • Interesser
  Nææ. Kan det være saltvann?

Converted

 • Yrke
  Strøm-snik.

Converted

 • Fylke
  Buskerud
 1. Årsmøte 2018

  Jeg foreslår at Vegard og Tom kan være valgkomite ? Saltvannsforum trenger nytt blod og nye ildsjeler ?
 2. Ctenochaetus Hawaiiensis

  Nydelig ?
 3. Da var Webzoo.net konkurs

  Noen av de som jobbet der var trivelige, meeeeen ikke alle.. Altså mot meg, så jeg kjørte heller en time ekstra ned til Krizoo for å bare kjøpe en maxijet til et par hundrelapper. Og stengt butikk når de skulle være åpent osv, ga jo litt nedtur...
 4. Da gikk webzoo konkurs. Sånn til informasjon. https://w2.brreg.no/kunngjoring/hent_en.jsp?kid=20170000578027&sokeverdi=984146345&spraak=nb
 5. SF Dead or Alive???

  Vi har penger på bok ? Og vilje er der, om vi i tillegg får hjelp av folk med riktig kompetanse og vilje, da bør mye være gjort. Ingen klubb eller forum kan få til ting uten bidrag fra andre utenfor styret. Så alle bidrag og hjelpende hender er ikke bare velkommen, men faktisk nødvendig. Det varmer selvsagt at flere her signaliserer at de både kan hjelpe og ønsker å hjelpe ???
 6. SF Dead or Alive???

  Tom. Referat osv skal ligge ute på forumet ?
 7. SF Dead or Alive???

  Beklager sent svar, litt mye som skjer om dagen... Om dere kan fikse forumet er det mer en supert ? Så jeg sier kjør på ?
 8. SF Dead or Alive???

  På årsmøtet ble det snakket om forumet og vedtatt at det ikke skulle satses videre på. Noen av grunnene er at det er tilnærmet umulig økonomisk å drive et forum når en knapp håndfull medlemmer skal betale det. Slik det ser ut i dag blir det færre og færre som ønsker å bruke forumer, og mer og mer flytter over til spesielt Facebook, de gruppene som er der har mye mer aktivitet og nedslagsfelt en forumer, og det gjelder ikke bare innen saltvannshobbyen, men generelt alle mulige interessefelt. Det er selvfølgelig trist og leit at det blir sånn, og ideelt sett burde forumet kunne leve om det var en gruppe ildsjeler som lagde en webgruppe og kunne få liv i det, med minimale kostnader. På siste hjemmemøtet ble det også snakket om forumet, uten at vi som var der kunne se noen lys fremtid for det. Så vi tror faktisk vi kan nå ut til flere med å lage en facebookgruppe, dessverre. Jeg er slett ingen forum hater og ser verdien av et forum, men kan ikke stå inne for løpende utgifter osv som det ikke er dekning for. slik er dessverre situasjonen, om noen mener de kan få til en godt forum for en billig penge er det bare å skrike ut.
 9. Jeg føler vi egentlig trenger en ny forumplattform, da denne plattformen er plaget med feil og bugs.
 10. Aktiviteten er lav, de møtene vi har hatt har kun fått besøk av oss i styret. årsmøtet var det mye folk på i forhold til møtene. 3 personer utenom styret. Fast lokale var kun et pengesluk og elendig oppmøte. Men nå går det mot mørkere tider og interessen tar seg vel litt opp igjen. åS jeg skal børste støv av folket og meg selv ? og se om vi klarer å få laget litt liv.
 11. Hjemmemøte april 2016

  Dytter litt på denne :-)
 12. Årsmøte/hjemme møte

  Takk for et hyggelig møte ?
 13. Auksjon

  Vi lurer på om vi kan få til noe etter jul, f.eks. Februar
 14. Tur til Nordsøen Oceanarium

  Det var trist Pål :-(
×