Gå til innhold
Informasjon
 • Vi jobber med flere funksjoner
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Benytt kjøp og salg-funksjonen fra menyen

Sven-Egil

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9 898
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

265 Excellent

Om Sven-Egil

 • Rang
  Seniormedlem
 • Bursdag 29. april 1966

Converted

 • Biografi
  Sprø, men snill...

Converted

 • Bosted
  Røyken kommune, Åros

Converted

 • Interesser
  Nææ. Kan det være saltvann?

Converted

 • Yrke
  Strøm-snik.

Converted

 • Fylke
  Buskerud

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sven-Egil

  Led...hva er greit nok?

  Gode innspill 😁
 2. Sven-Egil

  Led...hva er greit nok?

  Vurderer led lys i balja... Nå virker det som at det er mye skit til gullpris der ute. Som det ofte er i vår hobby 🤣 Men altså... Noe koster jo noen få tusen slik som dette: https://www.dioder.no/products/akvarie-lampe-120w-led-dagslysmane-effekt-saltvann Og mye koster 10tusenvis osv. Hva er helt greit lys til en helt grei pris, altså hva er en anstendig budsjett løsning til mitt Tridacna 160 med mykkoraller.. Hva er styr langt unna? Hva bør man legge vekt på, hva er mest kjekt å ha og unødvendig fjas,, som bare driver prisen opp osv. Håper noen har noen sterke meninger før jeg gjør det enkleste, bytter rør på mine T5 armaturer 😂
 3. Sven-Egil

  Årsmøte 3 Mai 2018

  Er bare å ta med ting og tang 😀
 4. Det avholdes årsmøte 3 Mai Klokken 19:00 hos Ulf Knutsen i Ekebergveien 10b Holmestrand. Årsmøtet bør ta stilling til følgende forslag: Admin for forum pr nå: Aleksander Lyse opptas som styremedlem. Styret bør kunne konstituere vervene til en viss grad selv. Valg komiteen har følgende innstilling til nytt styre: Leder: Tomas Johnsrud Kaumer Nestleder: Vegard Myrvang Kasserer: Stein Egil Musæus Sekretær: ? Styremedlem: Ulf sitter et år til. Vi beklager kort varsel. Pga kort varsel håper vi at de fremmøte tillater eventuelle benkeforslag,. Forslag I tråden er også velkommen. Vel møtt!
 5. Sven-Egil

  Årsmøte 2018

  Jeg foreslår at Vegard og Tom kan være valgkomite ? Saltvannsforum trenger nytt blod og nye ildsjeler ?
 6. Sven-Egil

  Ctenochaetus Hawaiiensis

  Nydelig ?
 7. Sven-Egil

  Da var Webzoo.net konkurs

  Noen av de som jobbet der var trivelige, meeeeen ikke alle.. Altså mot meg, så jeg kjørte heller en time ekstra ned til Krizoo for å bare kjøpe en maxijet til et par hundrelapper. Og stengt butikk når de skulle være åpent osv, ga jo litt nedtur...
 8. Da gikk webzoo konkurs. Sånn til informasjon. https://w2.brreg.no/kunngjoring/hent_en.jsp?kid=20170000578027&sokeverdi=984146345&spraak=nb
 9. Sven-Egil

  SF Dead or Alive???

  Vi har penger på bok ? Og vilje er der, om vi i tillegg får hjelp av folk med riktig kompetanse og vilje, da bør mye være gjort. Ingen klubb eller forum kan få til ting uten bidrag fra andre utenfor styret. Så alle bidrag og hjelpende hender er ikke bare velkommen, men faktisk nødvendig. Det varmer selvsagt at flere her signaliserer at de både kan hjelpe og ønsker å hjelpe ???
 10. Sven-Egil

  SF Dead or Alive???

  Tom. Referat osv skal ligge ute på forumet ?
 11. Sven-Egil

  SF Dead or Alive???

  Beklager sent svar, litt mye som skjer om dagen... Om dere kan fikse forumet er det mer en supert ? Så jeg sier kjør på ?
 12. Sven-Egil

  SF Dead or Alive???

  På årsmøtet ble det snakket om forumet og vedtatt at det ikke skulle satses videre på. Noen av grunnene er at det er tilnærmet umulig økonomisk å drive et forum når en knapp håndfull medlemmer skal betale det. Slik det ser ut i dag blir det færre og færre som ønsker å bruke forumer, og mer og mer flytter over til spesielt Facebook, de gruppene som er der har mye mer aktivitet og nedslagsfelt en forumer, og det gjelder ikke bare innen saltvannshobbyen, men generelt alle mulige interessefelt. Det er selvfølgelig trist og leit at det blir sånn, og ideelt sett burde forumet kunne leve om det var en gruppe ildsjeler som lagde en webgruppe og kunne få liv i det, med minimale kostnader. På siste hjemmemøtet ble det også snakket om forumet, uten at vi som var der kunne se noen lys fremtid for det. Så vi tror faktisk vi kan nå ut til flere med å lage en facebookgruppe, dessverre. Jeg er slett ingen forum hater og ser verdien av et forum, men kan ikke stå inne for løpende utgifter osv som det ikke er dekning for. slik er dessverre situasjonen, om noen mener de kan få til en godt forum for en billig penge er det bare å skrike ut.
 13. Jeg føler vi egentlig trenger en ny forumplattform, da denne plattformen er plaget med feil og bugs.
 14. Aktiviteten er lav, de møtene vi har hatt har kun fått besøk av oss i styret. årsmøtet var det mye folk på i forhold til møtene. 3 personer utenom styret. Fast lokale var kun et pengesluk og elendig oppmøte. Men nå går det mot mørkere tider og interessen tar seg vel litt opp igjen. åS jeg skal børste støv av folket og meg selv ? og se om vi klarer å få laget litt liv.
×