Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Mazorah

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Mazorah

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted

Converted

 • Fylke
  Nordland
 1. Er det typhon dere bruker? om det er det så driver jeg å tukler litt med akkurat den koden :-)
 2. Mazorah

  Doserings pumpe

  Heisann hadde lagt den ut på facebook også, å fått bud på 700,- :-)
 3. Mazorah

  Doserings pumpe

  Selger doserings pumpen min grunnet lite bruk. http://www.fish-street.com/bubble_magus_bm-t01_dosing_pump kom med bud!! ;-)
 4. Er vell på tide med en liten oppdatering. Etter salt innhold høyere enn døde havet så var det på tide med noen endringer har akkurat introdusert de første innbyggerene i nanoen, det skulle egentlig være: 2 stk klovner 1 stk firefish 1 stk yellowtail demoiselle 1 stk lysmata 1 stk eremitt kreps men nå ville ikke verden det, så jeg startet dagen med 2 stk DOA(dead on arrival) dette var jo selvfølgelig yellowtail som fikk gjennomgå. Firefish så ut til å slite litt så den ble plasert på drypp så fort som mulig, å hadde et håp om at den skulle klare seg. det gjorde den ikke, døde ikveld. når det kommer til klovnene så var det en som hang i en tynn trå men har hentet seg inn igjen å svømmer som gal. ;-) jeg trodde krepser var små dyr, jeg tok feil har en her som skallet på er ca 5 cm å den liker å flytte på alt. men tøff var den . ellers er det litt nye koraller og alger, se bilder. når det kommer til aquascape så blir jeg blir nok aldri enig med meg selv om hvordan jeg vil ha det oppi der. finner nok ut av det en vakker dag.
 5. Heisann Første innlegg i denne tråden er vell på tide. Jeg startet med dette akvariet for ca 2 mnd siden, å siden den gang så har nok alt som kan gå galt gått galt. Men med god hjelp fra froumet her å ikke minst Konrad her så hadde dette aldri overlevd meg. Kan starte på begynnelsen, fikk kjøpt en enkel LS å en reke. Etter det var jeg solgt så alt gikk bra i begynnelsen foruten at jeg trodde jeg hadde lavt salt nivå .018 men ting trivdes å hadde det bra selv om det var litt lavt. Etter en stund skulle jeg bytte vann å alt døde.... tenkte jeg ikke hadde lest nok å satte meg ned å kom fram til at jeg måtte kjøre noen tester det tok litt tid før alle testene var i boks, å alle verdiene var bra. men ting fortsatte å dø uten at jeg skjønnte hvorfor. så etter litt(mye) panikk å sjekking av forumene å et par meldinger fikk jeg hjelp av Konrad her på forumet. uten den hjelpen så hadde det nok vært en ødemark i akvariet mitt. snill som han er dukket han opp med modnet saltvann å noen test piloter (som han kaller dem). ting var perfekt så skulle jeg bytte vann igjen..... Lærte et nytt utrykk den dagen RTN (rapid tissue necrosis) så etter nødbehandling med nytt modnet saltvann så ble ting bra igjen, men bare for å teste tok jeg saltmåleren min å sjekket der sto det .018 noe Konrad stusset på. Kort etter hadde han hentet refraktometeret sitt å sjekket vannet... .031 om jeg ikke husker feil. Hvor vi prøvde å regne ut hvor salt vannet egentlig hadde vært ? (hadde litt igjen som jeg skulle bytte etter noen dager siden jeg bladet for mye). joda svimlende .035. Trenger vell egentlig ikke å si at nytt refraktometer er i posten Litt tekniske data: Resun DMS 400T5 Aragalive fiji pink noen LS Div sps Noen røde skiver Noen knapper 1 snegle håper på at det ser bedre ut etter hvært
 6. Dette var et veldig stilig kar Det er også litt kjekt å se andre som er i nærheten som driver på. :-)
 7. Mazorah

  Tester selges

  ok. kan du sende dem når du har pakket ut?
 8. Mazorah

  Tester selges

  jeg kan godt ta alle 3 :-)
×
×
 • Create New...