Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

hiawatha

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About hiawatha

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Skien

Converted

 • Fylke
  Telemark

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da var overbygget montert! Det ble hvite porsa rør og skjøter, med plexiglass skyvedører også fra Porsa. Endeplatene ble bestilt fra Glassmester på Brandbu, polykarbonat, avtagbare, festet bare med festegummi og magneter. Legger ved bilder og skisser. (Skissen er opp-ned i forhold til slik overbygget står på karet)
 2. Jeg bestille 720 liter med 200 liter sump på mål fra DreamAquarium, og er fortsatt strålende fornøyd!!
 3. Jeg gjorde det samme for 4 år siden, så hvis du er litt nevenyttig så et det et artig prosjekt, fikk bestilt sump på mål fra dream Aquarium, legger ved noen bilder ...
 4. Jeg trenger å bygge en topp til akvariet pga mye lys-blødning ut i rommet, men bør ikke være for tungt og kunne løftes for tilgang og vedlikehold av tanken. Ideer og tips mottas med takk.
 5. Medie heter sodasorb og brukes i gass anestesi, så medie er relativt lett å få tak i, men blir nok fort dyrt i lengden hvis det må byttes etter 10 dager...
 6. Jeg er veldig interessert i nyheter om utstyr, tester og sammenligning av utstyr osv,- så dersom noen har noen gode linker til websider/magasiner som har dette kan det linkes til gjerne. Samme med dersom det arrangeres kongresser i Europa/Amerika innen saltvann noe lignende MACNA så kan jo det postes her.
 7. De fungerer bra, men er en gammel modell jeg har (3G) med kun 3 kanaler; hvitt, blått og rosa. Så får begrenset med vekst og fargegjengivelse. Blir endel skygger da de ikke klarer å belyse hele karet,- se vedlagte bilder. Hadde gjerne gått for nye CTLite lys men en importør i Sverige har kjøpt eneretten til å importere de så nå er de like dyre som andre lys.
 8. Sakte men sikkert vurderer jeg og skifte ut mine CTLite led lys men noe mer heldekkende og som gir bedre vekst til mine SPS. I første omgang er jeg interessert i erfaringer av andre som har tilnærmet lik dimensjon på akvariumet som mitt, pris vurderes senere. :-D
 9. Suverent, fint sted og øke interessen på. Skal begynne å legge ting ut her jeg og :-)
×
×
 • Create New...