Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Fishyalex

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Fishyalex

 1. ekstra sirkulasjon http://webshop.korallen.no/mobile/index.php#pro_1432 Anbefaler også noe form for ekstra sirkulasjon i karet feks den i linken. Stillegående og kraftig. De 2 interne pumpene er ikke nok
 2. http://www.webzoo.no/default.pl?showProduct=2408&pageId=520 Disse passer ganske så bra inn i sumpen bak. Sett på en liten slangestuss så får du pumpene lenger ned i samme slengen
 3. passer Jo rett inn disse da så bare og kjøre på det. Fant selv noen med 19dba
 4. snarere tvert imot Lampen ble vesentlig kaldere, for da har den 1 vifte som trekker inn og 2 ut. Mye bedre luftgjennomstrømning i armaturet. så jeg opplever bare positivt med det
 5. Kjøpte selv 4 nye vifter. Plass til 3 i armaturen. Men disse nye viftene er noe tynnere så brukte q-tips for og kile imellom så de sitter fast.
 6. Morro! Gleder meg til å se oppstart at ditt nye kar, Tøff liten krabat du har fått deg forresten:D
 7. velkommen! Hei å velkommen til forumet!? du begir deg ut i en helt ny verden nå kontra ferskvann. Hver nøye i planlegging og ta deg god tid. Etter min erfaring så kan du fint starte karet med vann,sirkulasjon og varme og la det godtgjøre seg. Så fort du får tak på LS så etter min mening burte du få på en skummer, forsøk å få tak i 'brukt" LS privat altså. Så bare sleng inn en annonse på ønskes kjøpt evt. Du kan fint spe på med LS, men det beste er få værtfall fundamentet på plass. Dette er min mening sikkert mange som er uenige med meg? Om du skal ha sand i tanken din kjøp levende sand? Hvordan lys tenker du på ditt oppsett? Videre tenker du myk koraller eller stein koraller? Dette bør du tenke på mtp lys. Har selv hatt en pause på noen år nå, men starta opp ett Rsm 130 liter for noen uker siden. Husk å legg ut bilder av karr og oppsett? Lykke til med karet og velkommen til oss?
 8. Spennende å følge med videre på dette akvariet, blir dette også ett oppsett uten skummer? Eller velger du å kjøre med dette på dette akvariet? Regner med at det nå blir sump? Keep up the good work!
 9. Ønsker snigler og erremitter, noen som selger eller vet om noen i østfold som har av butikker? Arild zoo,dahl dyrerike og zoo hjørnet har ikke
 10. Da har jeg fått kjøpt knallfin stein av guttungen. Da får vi se hvordan det blir kommer nok ett bildet ikveld?
 11. Tusen takk for en hyggelig handel. Skal få stabla stein i kveld så får jeg se om jeg trenger mer?
 12. Får ta en titt i 840 litern hans jeg da? noen som vet kg prisen hans nå om dan?
 13. Tja litt usikker, har 4 kg nå. Spørs jo på porøsiteten i sten, men ett sted mellom 8-13 kg kanskje?
 14. Tenkte å ta en tur ned i morgen å se, men hadde kanskje håpet på godt innkjørt stein fra noen? arild er en knakkende kar det hvert der mye.
 15. Skal fylle opp en rsm 130. Så trenger litt god LS. Helst i østfold.
 16. bestilt Takk for svar! Men skummer er bestilt hos reefshop i går? 4 stk vifter ble bestilt fra dustin home. Men takk for råd, skal ha det i bak hodet når jeg skal bestille noe mer. Men vet du noe om mediebasket og skummerkoppen til tunze slik at jeg får igjen lokket? Takk igjen?
 17. skal ikke til østfold snart vell asbjørn? ;=) hilsen gammel kjenning
 18. upgrade Da er tunze 9002 og 4 nye vifter bestilt! Noen som vet om noen forhandlere i norge som selger mediebasket og upgrade cup til denne? Så jeg får igjen lokket på karet. Får få dette i hus før LS kommer tror jeg?
 19. ? takk, har de alt jeg spørr etter da tro? får ta meg en søke runde etterpå? takk for Svar
 20. Fishyalex

  tunze 9002

  Tunze 9002 ønskes kjøpt til rsm 130. Også på jakt etter mediebasket å ny skummerkopp?
 21. Sliter med en fryktelig intens vibrering fra skummeren, nesten ikke mulig å være i stua. Lurer på om impeller er slitt. Men da er det vell like greit å bytte til tunze 9002 med ny kopp å mediebasket. Men noen som kan fortelle meg hvor i landet jeg får kjøpt dette? Eller om noen har tips på orginal skummer? Satt igang karet istad. Viftene skal også byttes. Fikk ikke brukt søke funksjon på min mobil så beklager om det er flere som har spurt:-)
 22. Fishyalex

  LS selges

  ls Hei, har du no bilder av stein? Trenger 8-12 kg?
 23. Det er sant det, får revurdere det. Nå er karet oppe å går, fikk tak i D-D refraktometer. Det står Auto temp på dette. Utifra min forståelse måler den iforhold til tempratur eller 20 grader? Står nemlig 20 grader inne i kikkerten. Karet er fyllt med vann og argonite levende sand. 1026 måler refraktometeret nå. Noen som kan forklare meg litt om refraktometeret?
×
×
 • Create New...