Jump to content

Veronica.H

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Veronica.H

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Tønsberg

Converted

 • Fylke
  Vestfold
 1. Selger min dorry pga. plass mangel. Den har nå blitt ca 5-6 cm stor og ønsker at den skal komme i et større kar. Den er tykk og fin, god appetitt og spiser alt. Selges for 350,- eller kom med bud. evt. bytte i lps. Holder til i vestfold.
 2. Ja tror nesten jeg må det, håper det er noe igjen med litt str på
 3. Hei, jeg ønsker en mer åpen aquascape enn den jeg har og derfor er jeg på utkikk etter levende stein med litt størrelse. Karet er på 120l og kunne tenkt meg litt store steiner, 1 kanskje 2 steiner tilsammen. Høyden på karet er 45cm og lengen er 60 cm. Noen som har ls som beskrevet her?:-) Tar gjerne imot tips til å få dette til!
 4. Var akkurat det jeg var redd for, begynt å angre etter 1 uke...
 5. Er det noen som har erfaring med Bicolor Dottyback (Pictichromis paccagnellae) og wrasse? Har allerede dottybacken men kunne tenkt meg en wrasse av noe slag, vet jo det finnes noen fredligere arter av wrassen også... Dottybacken er noe hissig mot mine 2 Kaudern's Cardinal, men prøver seg ikke noe på klovnene. Er det evt noe jeg kan gjøre for å få den mindre "hissig" om man skjønner, synes jo synd på de to Cardinalene som får kun være i et hjørne om dagen, men får lov til å svømme rundt om kvelden/ natten da. Akvariet er 120l. Takk for hjelp på forhånd!:-)
 6. Ja det kunne vært veldig interessant! Er en gang i blant inne hos JH så kunne tatt turen innom deg i samme slengen da kanskje hvis det er en mulighet? Har du foresten et bilde av den du tar avlegger fra?
 7. Jeg har et relativt nyoppstarta kar så trenger koraller for å fylle opp. Ønsker frags med mye farge, gjerne rosa, lilla nyanser eller det meste annet enn brun farge egentlig. Helst noen koraller som er litt hardføre. Jeg holder til i Tønsberg så helst noen i vestfold området. Takk på forhånd!
 8. Veronica.H

  Hjelp!

  Takk for svar, rart de i dyrebutikken ikke nevnte noe om at jeg burde vente med slike koraller:s Får da gå til innkjøp av flere snegler og slikt Er ikke noen som tilfeldigvis har noen mykkoraller eller knapper i vestfold området til salgs?
 9. Veronica.H

  Hjelp!

  Takk takk! Ja karet ble startet opp i påsken i år så har ikke gått veldig lenge. Hvordan er det med så redusert lystid iforhold til koraller?
 10. Veronica.H

  Hjelp!

  Ja det er en helt vanlig pussereke, trodde heller ikke i utgangspunktet at de skulle være noe problem å ha uavhening andre ting i karet:s Tok korallen ut i dag, nå var det bare skjellettet igjen og den lukta helt fordervet! Korallen så helt fin ut når jeg kjøpte den, ingen tegn til skade, å satte den et sted i akvariet uten altfor mye strøm med en gang. Har tatt tester av vannet, noe lav magnesium, men ellers var nesten fine. Jeg bruker led lys som er helt nye så tror ikke det var problemet. Alt lys står på 8 timer, imens kun det blå står på ca 14 timer. Har 2 turbosnegler og
 11. Veronica.H

  Hjelp!

  Jeg kjøpte en Euphyllia Glabrescens forrige torsdag, den trivdes helt fint til pussereka mi begynte å spise den! På morran så den hel og pen ut, men da jeg kom hjem på ettermiddagen var halve korallen borte Jeg har ingen fisk som skal nappe på koraller, så jeg satte meg ned en stund for å finne hvem som hadde gjort dette, så kommer pussereka å begynner å spise av den og dra ut lange brune tråder. Så nå er det brunetråder og slim i hele akvariet!! Nå har korallen kapslet seg inn i en hvitt/brunt slimhinne over hodene på den, holder den på å dø eller lege seg selv? Skal jeg ta den ut eller ka
 12. Okei, men hvilken fargenyanse ca har den da? Og lange eller korte polypper?
 13. Merkelig:s Jeg lurte på om du har bilde av den avleggeren? Jeg skal til Jan Holt i dag å etter som jeg har skjønt bor du også i Heggedal?
×
×
 • Create New...