Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Mols

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Mols

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Oslo

Converted

 • Fylke
  Oslo
 1. Skjønner! Takk for tips! Men sånne oppstarts-produkter er vel sånn man bare trenger en gang? Er ikke så farlig om de er brukt eller lignende. La merke til at de var så dyre nye, så da tenkte jeg kanskje noen hadde noen midler til overs.
 2. Hei! Er helt ny på saltvann, og har nå et 36 L Aqua Medic Yasha Akvarium! Det jeg trenger nå, vet nok dere bedre enn meg! ;-) Derfor lurer jeg på om noen i Oslo-området har et slags "Starts-Kit" for saltvannshobbyen? Type tester jeg trenger, algeskrape, håv, bøtte og andre nødvendige ting til den nyoppstartende? :-) Til en billigere penge enn i butikken kanskje! Trenger foreløpig ikke noe levende, da jeg ikke får satt opp akvariet før om en mnd i ny leilighet! :-) Mvh
 3. DA var det kjøpt! Takk til AndreMF! :-)
 4. Hei! Etter flere års erfaring med ferskvann, er jeg som mange andre før meg, blitt klar for å gå over på saltvann, og jeg gleder meg!! Jeg har skaffet meg et Aqua Medic 36L akvarie. Jeg har lest en del rundt her, men har fortsatt noen spørsmål som jeg håper noen kan hjelpe med, siden jeg ikke har noen tråder som svarer helt på det jeg lurer på! :-) Er det noen som har erfaringer med et slikt akvarium? Hva er utfordringene eller suksessene du evt har stått overfor, som du vil anbefale/ikke anbefale? Jeg ser for meg at jeg ikke skal starte med noe LPS eller SPS, men holde meg til mykkoraller osv i starten. Jeg skal også ha to pusse-reker og etterhvert en gobi eller et par med klovner. Noen spørsmål; - Lager dette akvariet noe særlig lyd, i forhold til et lignende ferskvannsakvarium? Med tanke på å ha det i stua(som jeg også leser i) tenker jeg på. - Også lurer jeg litt på hvordan veien min er nå de første to-tre-fire ukene? Hva er nødvendig å kjøpe inn, av både test-utstyr og tilsetnings-midler osv? - Skal kjøpe 4-5 kg godt innkjørt LS for å få en litt lettere start. Og ha et godt lag med levende sand. - Hvor ofte bør jeg gjøre vannbytte i starten? Noen anbefaler å ikke gjøre det i det hele tatt, andre anbefaler å etterfylle med ferskvann, noen å fjerne 10 liter og fylle opp igjen hver 2 uke.. Noen erfaringer? På forhånd; Takk for svar! :-)
 5. HEi! Jeg har tenkt til å starte med saltvannsakvarium, og har hørt så mye bra om AM sine kar, så jeg er gira på et Yasha i studentleiligheten! Det betyr at alt må være i god stand også, slik at alle deler funker som det skal osv. Si ifra om du har et! Bor i Oslo, og kan hente i dette området! Hilsen Martin
×
×
 • Create New...