Jump to content

jossi

Members
 • Content Count

  1,232
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About jossi

 • Rank
  Tråd*********
 • Birthday 09/21/1966

Converted

 • Bosted
  Hobøl

Converted

 • Interesser
  Fersk - og saltvann. Dykking, fiske, friluftsliv.

Converted

 • Yrke
  Redder mennesker i nød:-)

Converted

 • Fylke
  Østfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kommet et stykke på vei. Første 1000 liters vannbytte utført. Litt småjusteringer, snekring og vinterisolasjon står igjen .Men det funket, så jeg er super happy. Må lage til 1 returavrenning til for å være sikker.
 2. Ja det er gøy å prøve ut litt nye metoder.
 3. Så flott at dere er igang igjen. Jeg skal bidra så godt jeg kan.
 4. Vi har boret eget vann til huset pga stort vannforbruk, og alt vannet renses gjennom et stort rensefilter og osmose, slik at jeg kan fylle vann direkte fra vannslangen.
 5. Hei godtfolk. Lenge siden sist. Nå tenkte jeg at jeg skal bidra litt igjen her inne. Jeg var med aktivt fra 2008, men av forskjellige grunner ble jeg passiv på Saltvannsforum. Jeg hadde en tråd som hette Dag-Josteins 3000 liter. Jeg har fortsatt dette akvariet, samt noen flere. Bl.a. en 1120 liter, 530 liters mangrovekar og 6 oppdrettskar for koraller. Dette er mitt fristed i livet, da jeg ble ufør etter en arbeidsulykke for drøye tre år siden. Det kommer bilder fra akvariene mine etterhvert. Men jeg starter med å vise litt bilder fra vårt nyeste prosjekt: Har hatt et tungvint vannbytte
 6. Hehe,ja Sohalen koste seg på topprevet når floa kom inn. Glemte testkittet, men kjørte rowa og carbon istedet:-)
 7. Hei igjen godtfolk. Da er 3000 literen på nytt fyllt med salt, og jeg starter opp igjen som før. Hatt en lang pause nå. På tide å ha det litt hyggelig igjen. Blir koralllkar i storkaret og fish only i mitt 1150 liter. Bilder kommer etter hvert.
 8. Hei. Selger 10 stk ORPHEK 100 w LED cannons. Fantastisk lys. Med vidvinkellinse. Byttet ut til ny elektronikk, ikke brukt etter dette. Hvitt og blått lys. Lyser godt ned til 1 meters dyp. Brukt til SPS og LPS. Veldig eneri og varmebesparende. Kr 2000,- pr stk. kontakt meg på [email protected]
 9. Gleder meg til å ta en tur til butikken denne uken. Blir ikke bedre.
 10. Hei igjen godtfolk. Bare noen kveldsbilder fra mitt Deltec-kar. Koser meg med et kar på ca 600 liter, mens jeg fortsatt vurderer å fylle 3000-literen med salt igjen.
 11. Jeg har overhode ikke gitt meg - men jeg har flyttet mine juveler til akvariet jeg kjøpte av Pål. Stort nok i den fasen av livet jeg er nå. Har ennå ikke solgt 2200 literen, og fyller det på nytt hvis jeg ikke får tilslag med det første. Ikke helt bestemt meg for hva det blir i dette karet hvis det skjer. I tillegg bygger jeg i disse dager som tidligere nevnt et 530 med kaldtvann saltvann. Dobbelt isolerglass er nå ferdig produsert, og kjølerannlegget er anskaffet. Så dere blir ikke kvitt meg:mad:
 12. Hei igjen. Ikke verdens beste bilde, men her ser dere mitt nyoppstartede kar. Moro.
 13. Heia Østfold. http://www.f-b.no/nyheter/vil-kos-te-fle-re-hund-re-mil-li-oner-1.7837384
 14. Kom over denne idag. Artig. http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.10974539
 15. Takk for besøket. Det var skikkelig koselig å få beøk av deg og Tema!! GLEDER meg til å se fortsettelsen på akvariet ditt.
×
×
 • Create New...