Jump to content

Runeb

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Runeb last won the day on March 17 2019

Runeb had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

1 Follower

About Runeb

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Røyken

Converted

 • Fylke
  Buskerud

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror karet er ca 5 år gammelt . Lite skår oppe i det ene hjørnet, ellers pent med lite riper,
 2. 3500,- for alt. (uten fungerende lys)
 3. Hei. beklager sent svar. Det er Kenya tre, sarcophyton(?), pulserende xenia, grønne stjernepolypper samt div skiver og knapper. Om du tar alt, kan det også følge med det som er av snegler,krepser osv. Et par klovner er det også..
 4. Hei. Skal legge ned et 200l tmc signature akvarium. I første omgang ønsker jeg å tømme karet for LS (ca 15 kg) og div mykkoraller. Har vært i gang i ca 5 år og er derfor godt innkjørt. Kan ikke se noen glassroser. Tenkte 1500,- for LS, 2000,- inkl levende.
 5. Sumpen . Består av 5 rom. Jeg har fyllt opp to med LS og korallgrus for filtrering. I tillegg er det et kammer for nedløp i filtersokk, et for skummer og returpumpe og et for RO-vann til etterfylling (automatisk)
 6. Ca 100l sump i skapet. Jeg har planer om en tur til Drøbak på søndag
 7. Etter å ha kjørt saltvann i et Akvastabil mark II 540l uten sump i 5 år, ble det tid for litt endring. LS og bakvegg var igjengrodd av Xenia, grønne stjernepolypper og annet mykt. Jeg tok en avgjørelse om å tømme karet helt, vaske det ned, og starte det opp som er rent selskapsakvarie (ferskvann). I tømmeprosessen kom selvfølgelig saltvannsabstinensen . Jeg hadde en del nyttedyr, LS og korallsand tilbake. Gikk derfor til innkjøp av et brukt Signature 90 med teknisk utstyr. Startet opp akvariet med ls, sand og litt mykkoraller fra det gamle karet ca 5.mars 2019. Så langt ser alt br
 8. Betalt på Vipps, på tide at jeg ble medlem....
 9. Hei. Nytt (brukt) kar har kommet i hus, denne gang med sump. Bend som settes inn i gjennomføringene har silikonrester på seg, men jeg spør for sikkerhetsskyld: Hvordan fester jeg rørene slik at det blir tett? mvh Rune
 10. Bruker red sea. har økt saltinnholdet litt i høst, så det er vel forklaringen...
×
×
 • Create New...