Jump to content

sto

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About sto

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday June 7

Converted

 • Bosted
  Hordaland

Converted

 • Yrke
  Webutvikling

Converted

 • Fylke
  Hordaland
 1. Dreamaquarium sender og har svært godt utvalg... http://www.dreamaquarium.no/m/nettbu.../saltvann.html Greit at fisken koster 75.-, men hvor mye koster ikke: frakt, avgifter, emballasje? Med alt dette har prisen økt eksponentielt... Og... Er det ikke bedre å støtte opp lokale butikker? Dersom dette er så sinnsykt innbringende business, hvorfor er det så mange butikker som sliter med økonomien, har gått konkurs/lagt ned? Uten Fisk og koraller, Webzoo, Dreamaquarium og andre butikker som er verdt å nevne, hadde vi akvarister hatt hatt problemer...
 2. Hei, jeg har sinnsyk god erfaring med Dream Aquarium i Bergen. Tidenes service, kunnskapsrike folk, prisgaranti og god leveringstid. Det ser også forøvrig ut til at de har 9002 inne Når det gjelder viftene så kan du bare kjøpe vanlig PC vifte (f.eks: https://www.komplett.no/fractal-design-r2-50mm-silent-vifte/757487) og montere denne. fremgangsmåte kan du se her: http://www.reefsanctuary.com/forums/red-sea-max-owners-club/81300-replacing-noisy-hood-fan-rsm-130d.html
 3. Kan sikkert gi gratis frakt dersom det er noen andre som er interessert.
 4. http://www.dreamaquarium.no har laget sump og akvarie til meg. God kvalitet, grei leveringstid, svært god pris.
 5. sto

  Div. fisk selges

  Har du solgt: Red Scooter Dragonet? Spiser den frossenfor?
 6. Mener at Dream Aquarium har inne. http://www.dreamaquarium.no
 7. Hei, takker for svar Jonas. Det var når turbosneglene mine begynte å dø jeg forstod det var snakk om dinoflagellater. Dette er forøvrig et nyoppstartet kar, så vannverdiene er ikke på stell. Spesielt ikke nitrat. Oppdaget at nitrat var på 15ppm! Ellers fant jeg ut at refugium i sumpen har hatt lys 24/7 siden jeg startet karet.
 8. 90% av vannet er ro. 10% er vanlig vann som jeg har brukt til å etterfylle (ro var ødelagt) har dog begynt å bruke ro som vanlig no.
 9. Jeg har fått litt problem med dinoflagellater. Det er en del på den levende steinen, akvarieglass og i sand. No har jeg: Slamsuget, fjernet alle algene fra glasset og blåst av litt alger (med powerhead) fra LS. Har også tatt et 15% vannbytte, tilsatt ATM Colony og slått av skummeren. Hva mer kan jeg gjøre for å hindre at det kommer tilbake?
 10. Hvis det er så lett å bli leverandør, hvorfor er det ikke fler som er det? Produktene de selger er rimelig annerkjente, har fått god kritikk og fungerer bra.
 11. Selvsagt er det ikke ok å bli feilinformert, poenget mitt er at selv de største og mest seriøse aktørene kan skrive feil om produkter. Og om et eller to produkter er feil så har det ikke noe med seriøsiteten til en nettbutikk.
 12. Litt merkelig at du baserer seriøsiteten til en nettbutikk på det. Da er så fall også: elkjop, europris, coop, komplett, lefdal osv også useriøs, ser sikkert i snitt ukentlig feile spesifikasjoner i produkter en av butikkene selger. Uansett, jeg har googlet litt. For meg virker det som det er blitt laget to versjoner av den skummeren. Den ene er den samme som du viser til, den andre er den som det står om på nettbutikken: http://www.theaquariumsolution.com/deltec-mce600-skimmer-turbo Her er andre som selger den samme: http://aquatic-store.co.uk/marine/view/289
 13. Enig med det folk skriver her. Dream Aquarium er uvilsomt den beste butikken i Norge, makan til god service finnes ikke i landet! Så vidt jeg ser er de også billigst. Win - win.
 14. sto

  Fisk hvor?

  Vet ikke om det er aktuelt. Men vet at Dream Aquarium leverer fisk i Oslo til uken.
×
×
 • Create New...