Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Ola

Members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About Ola

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Vest agder

Converted

 • Fylke
  Vest agder

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Karet med orphek atlantik v3. Vekst og utfarging er enorm.
 2. Så du mener orphek ikke er testede og anerkjente lamper? Og Adrian det er stor forskjell på v2 og v3 lampen. Jeg har selv hatt hydra, ecotech og maxspect hvor sistnevnte var søppel. Men uten tvil mest fornøyd med orphek lampen.
 3. Hei Karet jeg har nå er 140x65x60 Lampen henger 40cm over og sprer veldig greit på det karet. Kjører heller ikke full styrke på lampen. Planlegger nytt kar på 200x80x100cm. Og skal da bruke 2 stk.
 4. Jeg har brukt mye forskjellige lamper, hydra 52 vil gi deg skygge i sidene, du vil trenge 2 lamper om du skal ha mye sps i karet. Jeg brukte tidligere orphek atlantik v2. Og bruker nå v3 den dekker hele karet mitt og gir en enorm vekst og farge på spsene mine. Bedre lampe har jeg ikke sett på lenge. Og etter hva jeg har hørt bruker flere orphek atlantik v3 på kravstore sps kar både i Norge og utlandet. Jeg kjøpte min hos marinelife i Kristiansand, siden de har produktene på lager og yter super service.
 5. Ett spark i ræva til dere, elendig service, ekstremt lite kunnskap om saltvann. Hadde håpet oppe når dere kjøpte systemene som Marinelife hadde laget. Men dårligere vedlikehold har jeg ikke sett på lenge, sykdommer, planarier i bøtter og spann. De systemene var alltid rene og pene hos marinelife og det var innbydende og kjøpe fisk koraller. Jeg håper marinelife kommer med nytt levende i Kristiansand, slik at vi kan få en skikkelig leverandør på banen igjen.
 6. Flott at dere piffer opp litt til oss som er her på forumet.
 7. Hei, ecotech g3 pro er kraftigere, den har høyere par verdi. Hvis du har dybde i akvariet er g3pro bedre, eller om du skal ha mange sps. men ellers er de ganske like. jeg bruker selv ecotech g3 pro som jeg kjøpte av marinelife i Kristiansand. Og er kjempe fornøyd, god vekst flott utfarging. men syntes kessil og den nye orphek atlantic v2.5 virker spennende. Alle disse lampene er veldig kraftige, så vær forsiktig så du ikke brenner korallene. Jeg planlegger et akvarie til, der tenkte jeg at jeg skulle prøve orphek lampen.
 8. Ola

  Bio Pellets

  Hei Jeg slet lenge med pellets selv, fikk de egentlig ikke helt til. Prøvde diverse metoder, men fungerte ikke. Jeg fikk da testet de nye all in one pelletsene, og de gjorde virkelig susen, aldri før hatt så lav nitrat og fosfat. De merker du godt når de setter er i gang. Kjøpte mine fra marinelife http://marinelife.mystore3.no/products/bio-pellets-all-in-one-500ml
 9. Fin tråd, flott akvarie, følger med, utrolige bilder
 10. Hør med marinelife, de handler mye ecotech, og skaffer mye deler til dem.
 11. Hei Mange ganger er det ett problem med at luftinntaket tetter seg med salt, fyll ro vann inn i luftinntaket ( lyddemperen ) til den suger godt med luft igjen. Hadde samme problemet på en sc1455 skummer, og fikk det tipset av Marinelife as. Løste mine problemer med at den skummet dårlig,eller fylte koppen for fort.
 12. Hvor fikk du saltet? Og hvordan er det? Har lest veldig mye positivt om det saltet.
 13. Hei jeg bruker selv ecotech radion pro, men stod med valget mellom orphek, kessil, og ecotech. Men havnet på ecotech, men neste lampe blir orphek eller kessil, på det andre systemet. Jeg kjøpte mine hos http://www.marinelife.no, jeg vet de bruker mye kessil,ecotech og orphek på akvariene de drifter. De har sikkert god informasjon og gi deg angående lampene, siden de har erfaring med alle typene. Men Aqua illumination er også lamper de selger, som er i samme sjiktet med de overnevnte. Uansett typene tror jeg ikke du gjør noe dårlig valg.
×
×
 • Create New...