Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Tarim

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Tarim

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Nordre land

Converted

 • Fylke
  Oppland
 1. Tarim

  750L selges/byttes

  siden jeg har litt liten plass ønsker jeg å bytte ett 750L i ett mindre. Avrenning i ene hjørnet, og det følger med alt av rør både ned til sump og opp fra sump. Sumpen er på ca 200L. Skummeren er en deltek AP-702. 2X pumpe på 3000L/T følger med. 2X ATI lys med 6X39W T5 rør i begge armatur. Karet er av eldre type, og bordet er av 2X4". 3X sirkulasjon følger også med. 3-5000L/T. Usikker på om jeg har glemt noe. Bilder ved forespørsel. Ikke med noe levende
 2. Tarim

  Import av fisk fra USA

  Ja dette har jeg lest, men jeg tenkte på ang å få fraktet det over til Norge? Kan jeg putte det i bagasjen?
 3. Aner ikke helt hvor jeg skulle sette denne tråden, men satser på her:) Jeg planlegger en tur til USA, og lurer litt på om jeg kansje skal kjøpe med meg fisk eller koraller derfra. Noen som kan gi meg litt tips og råd ang dette? Ser det er flere som putter posene i egne isopor kasser nedi kofferten men er dette lovlig? Har jo blitt så j#*€$£ strengt for hva du kan ta med og ikke. Noen som kan hjelpe?
 4. Tarim

  Solgt - ls

  Kunne sikkert kjøpt, men litt for langt å reise, åsså lurer jeg på om jeg skal prøve å lage LS selv.
 5. noe år senere. Er det noen som har bilder/erfaring om dette fungere slik det skal? tenkte jeg kansje skulle lage noe LS selv, men greit med erfaringer fra andre.
 6. Hei. Lurer på om noen i nærheten av Dokka i nordre land kommune som kunne hjelpe meg med å sette opp ett 750L kar. Dette er ett brukt kar, og jeg har ikke helt peil på hva jeg skal gjøre osv. Finner nok ut av det, men kunne vært fint å fått litt hjelp av noen som har gjort dette før. Mangler sikkert litt rør og slanger osv også. På forhånd takk.
 7. Supert. da skal jeg prøve å få tatt turen nedom på mandag. når passer det at jeg kommer? Jeg er på rygge lufthavn ca kl 14.40, åsså tar det vel litt tid før jeg kommer meg ut av flyplassen. ca rundt 15-15:30. Hadde vært knall om jeg kunne kommet og hentet rundt den tiden siden jeg ikke reiser alene, og de vil sikkert ikke vente på at jeg skal handle akvarie ting:lol: Jeg har bestilt ett "korallfor" på den lokale dyrebutikken fra JBL. Dette skal hjelpe til med de sporstoffene de trenger og fargestoff osv osv.... Tenkte jeg skulle teste for å se resultatet. send meg en PM med telefon nr o.l a så kan vi ta resten over telefon kansje?
 8. Ok. Det høres jo greit ut. Karet har vært i gang siden august (ca) og har ikke hatt noe spesielt med koraller oppi der før nå siste mnd. Men hvor mye skal du ha for den montipora? har lyst til å få til koraller, men lønner det seg å kjøpe "for" til korallene? altså phytoplankton osv? Når det gjelder lys så har jeg 4 T5 rør på 24W. 2 blå og 2 hvite. ca 16000K? pr rør hvite.. Sirkulasjon er 3 sirkpumper en enkel på ca 1200GPH og en dobbel som er noe mindre. skummer er en hangon på 500L/T åsså har jeg en filterpumpe med kullfilter og krittfilter.
 9. Tarim

  Hjelp til id.

  tja. Det kan ligne litt på en ricordea. liten, men ligner litt. står at den er semiagresiv på liveaquaria, men er det noen fare med å la den være nedi eller?
 10. Har en boyu 428(?) skummer innvendig. Kan byttes evt kjøpe steinen på mandag.
 11. Jeg har en trompet?korall og 3 starpolyps. Passer noe av dette ned i min 240L? Har klovn,filefish,rabbitfish og noen nyttedyr da. Skulle hatt litt mer farger i karet mitt. Skal til rygge på mandag, så jeg kan evt komme å hente da hvis du har noe som passer.
 12. Tarim

  Hjelp til id.

  Hei.trenger hjelp til å id på denne lille saken. (Grønne i midten) Dette er en liten sak som fulgte med på lasset når jeg kjøpte star polyp, men jeg mener den var på andre siden av LS'n når jeg hadde den nedi karet. Den har også flyttet på seg nå men dette er bare snakk om 1-2cm. Hele saken er ca 1-1,5cm i diameter.[ATTACH]24812[/ATTACH]
 13. Tarim

  Trenger hjelp med ID

  Ja dette vet du helt sikkert mye mer om enn meg. Da satser jeg på det. Takk for hjelpen:D
 14. Tarim

  Trenger hjelp med ID

  Er du sikker på dette? Ser ikke ut som på de bildene på nett. De er inne i LS, er ikke 1mm i diameter, og strekker seg utover..
 15. Tarim

  Trenger hjelp med ID

  Takk for hjelpen. Hmmm....koselig?? He he noe rar, men så lenge de er harmløse så skal de få være der. Men lever de på alger eller ser jeg feil?
×
×
 • Create New...