Jump to content

Karelkarlsen

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Karelkarlsen

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Karmøy

Converted

 • Fylke
  Rogaland
 1. Det står faktisk acq001 på min hovedenhet. Sikkert noe gammelt ræl jeg har da
 2. Heisann! Har kjøpt en brukt Aquatronica acq001, den har software versjon 3. Det er kommet flere oppdateringer etter dette og nyeste etter det jeg ser er versjon 8 Vil det ha noe for seg og oppdatere, og hvordan oppdaterer man? Jeg har ikke PC modul.
 3. Har du et bilde av hvordan den henger nå? Jeg skulle også ha hatt ny impeller til min, da alt nettet er borte. (trodde det var rusk som var gått i, og fjernet det) Karl
 4. Eheim compact 600 til bruk i en rsm130, 2 stk!
 5. Du leste ikke innlegget mitt om Eheim pumpene?
 6. Tenker da på eheim pumpene di har billig!
 7. Noen som har erfaringer herfra?
 8. mitt kar er allerede knust! Jeg ønsker å bruke delene fra det knuste karet i et diy prosjekt. Tror det letteste bare blir å totalknuse karet og plukke bort alt glasset!
 9. Så spørsmålet mitt er fortsatt om noen har lykkes med å ta topp og bunnramme av et RSM130 kar!!
 10. Et rammekar som passer perfekt oppå RSM skapet? Hvor finner jeg det? Har en her ute som lager rimelige helglass akvarier. Ønsker å sette toppen til RSM130en oppå dette nye, for å ha et fint lokk over. Er ikke så glad i akvarier som er helt åpne på toppen. Vil også få akvariet borret klar for sump, og laget et avrenningskammer. Når alt det er klart vil jeg lage hull i plata på RSM skapet, og plasere en sump inni der! Vil da få et bedre oppsett enn originalt RSM130, og bedre plass i karet!
 11. Jeg har en rsm130 som er sprukket i glasset. Så jeg lurer på om noen har tatt av topp og bunnramme på et slikt kar, og hvordan de gjorde det? Ønsker å bruke delene til et nytt kar. Må modifisere litt angående de runde hjørnene men tror det skal gå greit! Planen er å lage et kar som er like stort som det originale, men med avrenning, og sump inni skapet. Planen er også å bygge om toppen til LED, også i bakkant der orginalen har sump. Vil legge inn bilder i denne tråden etterhvert som jeg kommer igang!
 12. Har du link til lysa du har montert? Jeg har også lyst til å bygge led inn i min rsm130
 13. Er dette karet oppe og går enda? Bare lurer på om karet fortsatt er i drift!
 14. Sku bare ønske jeg hadde manualen! Men en god venn av meg som heter google har den sikkert!
×
×
 • Create New...