Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Shade

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Shade

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Våle

Converted

 • Fylke
  Vestfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hadde vært kjempegøy å fått kartlagt antallet. Og gjerne hvor i landet de holder. I grunn mest for å kunne samles og evt rekruttere.. Da kan flere hjelpe den samme nybegynneren. Mye for å dele på de 100000 spm vi har i oppstarten. Men også for å få flere syn og erfaringer på forskjellige oppsett/problemer. Uansett om vi er 600 eller 2000 så er det vel aldri feil med fler?
 2. Jeg vil nå si at det bør sees på som en bra greie jeg da. Hvert fall for oss nybegynnere. Jeg ser helt klart poenget med at man bør støtte opp våre norske butikker.. Hvert fall når man ser hva som har skjedd i det siste. Men om noen selger noen fragger her og der så bør jo ikke akkurat butikkene gå konkurs for det?
 3. Fantastisk.. Fikk vært hos Ulf da dragen var på jobb og jeg satt hjemme med arvingen. Men jeg blir gjerne med på neste møte.
 4. Tar meg gjerne en tur når det passer for deg
 5. Takk for svar. Da kjøper jeg ikke denne lampa
 6. Kjører i gang en liten tråd jeg også. Mest for min egen del, men tar gladelig imot innspill og tips på mine ideer. Jeg ble brått saltvannsakvarist da jeg byttet bort en stor gjeng med voksne villtfangede mobaer inn i ett komplett saltvannskar. Mye har skjedd på kort tid etter byttet og jeg har blitt hekta. Jeg har gått til innkjøp av ett komplett akvastabil move. Lister opp utstyret jeg har skaffet også. Tar gjerne imot tips på om jeg trenger mer/annet utstyr. Kar med møbel 120l sump Deltec sc 1660 skummer D-D fosfatreaktor Grotech dosering/balling Ato med nivåsensor og reservoar Nitratreaktor 3400 l/t returpumpe Har ett sett med tunze sirk pumper + controller og ett sett med hydor pumper + controller. Usikker på hvilket sett jeg kjører i gang. Kalkreaktor med co2 og magnetventil Mangler lys. Har kikket på ecotech g3/g4 men her må jeg gjøre mer research før jeg tar valget. Usikker på hva jeg bør gå for ifht bunnlag. Tenker sand er det beste? Har også lyst til å prøve meg på ett scape ala eagle sitt. Av fisk er planen : Ocellaris klovn Banggai cardinal fisk Sitron Goby Lilla firefish Har 2 gule kirurger. Kan jeg ha en tredje? Dattera mi ønsker seg en dory. Må sjekke om det går. Selv ønsker jeg meg en one spotted fox face. Men her må det også sjekkes en del. Koraller: Zoanthids Toadstool Blastomussa Elegance korall Montipora Invertebrates: Tuxedo urchins/Pincushion urchins Fire shrimp Trochus snail(små) Copepods Nassarius snegle Som dere sikkert der så er mesteparten av det levende jeg har sett meg ut funnet via youtube. Vil starte med enkle koraller. Fredelige reef safe fisker og nyttedyr. Har dere tips og info til en fersk saltvannsakvarist så tar jeg de imot med åpne armer
 7. Shade

  Sommerferie

  god sommer til deg også!
 8. Denne er kjøpt i norsk butikk. Saltvanns sådan.
 9. Lurer på om noen vet hva denne led lampa heter?
 10. Tar gjerne en tur inn en dag om det kunne passe. Har snakket litt med Jan Rune fra Horten. Hyggelig fyr!
 11. Fantastiske bilder av masse flotte koraller og fisk!
 12. Tusen takk for godt forklart info!
×
×
 • Create New...