Gå til innhold
Informasjon
 • Vi jobber med flere funksjoner
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Benytt kjøp og salg-funksjonen fra menyen

Mr_Stian

Medlemmer
 • Innholdsteller

  462
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Good

Om Mr_Stian

 • Rang
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Stavanger

Converted

 • Fylke
  Rogaland
 1. Takk for input. Har og sett på 18mm Bjørke finer. Fått pris på 1300 pr plate ink mva. Hva betalte du? Hadde selv planer om å lage rammen 10cm, hvor glasset overlapper med 5cm. Jeg har foresten bestilt pond Armour sin pond shield. Siden jeg må stå innendørs å lage dette. Lager tråd når jeg kommer hjem.
 2. Ett par spørsmål til deg. Hvor tykke er platene som du bruker? Å hvor mye større er glasset enn selve hullet du har skåret ut? Hvor stor er selve rammen rundt om du forstår. Holder på å planlegge selv her
 3. Sist jeg bestilte glass fra Pilkington så greide de å kappe det feil til meg og. Der hadde de og byttet om på to tall. Gikk feil vei hos meg så den ble for kort. Men jeg fikk nå ny men kjedelig å tar tid. Hvilken farge skal du ha? Var det ikke Mapecoat I som kunne være giftig?
 4. Ynglende klovnefisker

  Leste gjennom tråden til Bård. Spennende lesing. Tror kanskje jeg får kjøpe meg en bok om klovner. Forstår det er mye litteratur tilgjengelig på dette. Hadde vert spennende å prøve dette. Har ikke sett noe egg fra mine 2 klovner, men har ikke sett så nøye etter heller.
 5. Ynglende klovnefisker

  Hva er det som gjør at disse sjeldent blir yngel? Er det andre fisker som tar de? Jeg skal til å sette opp ett eget kar med bare klovnefisk. Hadde vert kjekt hvis det dukket opp litt yngel og da!
 6. forslag til saltvannsforum

  Hehe. Så tråden lå under "Tips og ønsker til saltvannsforum", med tittel "forslag til saltvannsforum" så tenkte det var en generell ønske tråd. Ikke at det omhandlet ett spesifikt emne. Leste ikke første post så nøye. Men når det kommer til min sak så liker jeg å ha en "ulest innhold" knapp, men hvis det er en stund siden du har vert her inne så hadde det vert greit at den kun listet trådene som inneholdt ulest innhold. Ikke hvert eneste innlegg. Da blir listen heller lang til tider.
 7. forslag til saltvannsforum

  For å ikke lage ny tråd så fortsetter jeg her. Jeg kunne godt tenkt meg en utvidet variant av det som komme opp på forsiden. Siste poster. Her viser bare ett begrenset antall poster. Selv om det ikke er den helt store aktiviteten her så er det kanskje noen (som undertegnede) som ikke er her daglig. Å da hadde det vert fint å kunne fått opp de siste uleste postene. Trykker en på ulest innhold så får en opp en liste over uleste innlegg. Hvis det da er mange nye innlegg i en post så kan den listen bli ganske lang. Er dette noe som kunne vert mulig å fått til? At en kan velge om ulest innhold skal være poster eller innlegg?
 8. Ett skritt i rett retning. Meget bra!
 9. Vannbytte beregning.

  Jeg bytter ca hver 14 dag. Bytter da 150 liter på totalt ca 1000 liter ink volumet i sumpene. Jeg har brukt sjøvann siste 3 årene hvert fall. Kan ikke huske sist jeg blandet salt!
 10. Closed loop planlegging

  Fordelen er jo å få alt gjemt vekk. Men hvis jeg må ha en slik ventil for å få fullt utbytte av det så må en kanskje bare investere i det. Er jo mange som kjører closed loop uten disse ventilene.
 11. Heisann. Holder på å planlegger ett nytt akvariet å vurderer å sette opp closed loop. Akvariet vil bli ca 220x75x80cm. Noen som har satt opp closed loop på tilsvarende? Hvordan skal en dimensjonere dette? Hvor mange utblås, og hvilke dimensjoner bør de ha? Hva med returen til dette? Ser mange bruker en Oceans motions ventil. Er dette helt nødvendig når en har closed loop? Eller er det bare en fordel med tanke på at en får litt mer uregelmessig flow?
 12. Korallboden lanserer Balling +

  Hvor er det dere handler dette fra? Er det samme som Korallen bruker?
 13. Jeg fikk nettopp priser fra min lokale glass leverandør. 210x80cm. I optiwhite så hadde de kun opp til 15mm tykkelse å det skulle de ha 6000,- for. I 19mm vanlig glass så var prisen 5000,- Dette var med slipte kanter.
 14. Snakket nettopp med en i Mapei som sa en ikke burde bruke Mapecoat I i denne sammenheng da det kan lekke giftstoffer inn i akvariet. Selv om en brukte DV helt til slutt. Det kunne komme igjennom. Tror kanskje jeg kommer til å prøve meg på Pond Shield. En kan legge denne også med glassfiber hvis en vil...
 15. Så du maler først med mapecoat I for så å legge på mapecoat DV med biltema sin glassfiber duk?
×