Gå til innhold
Informasjon
 • Vi jobber med flere funksjoner
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Benytt kjøp og salg-funksjonen fra menyen

KLT

Klubbmedlem
 • Innholdsteller

  192
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

KLT vant dagen sist August 20

KLT hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

26 Excellent

Om KLT

 • Rang
  Klubbmedlem

Converted

 • Bosted
  Oslo

Converted

 • Fylke
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. KLT

  Pjot´s 20 000Lite

  Kult å høre at dette karet fortsatt er oppe å går.
 2. KLT

  Erfaringer med mandarin fisk

  Ja, det har de. Om disse selges i Norge vet jeg ikke. Men vet at de selges i utlandet. https://www.algaebarn.com/shop/captive-bred/green-mandarin/
 3. KLT

  Oppvatring av akvarium

  Isoporplater får du f.eks på obs bygg. Koster nesten ingenting. Jeg kjøpte 2 plater for 17 kr på Maxbo.
 4. KLT

  TMC 180 liter - Jessheim

  Driver fortsatt å leker med steinen. Vanskelig å bli helt fornøyd. Må la det stå noen dager så dukker det sikkert opp noen nye idèer. Slik ser det ut nå:
 5. KLT

  TMC 180 liter - Jessheim

  Woohoo...Steinen har kommet. Rakk å leke litt med plassering før jeg drar på fjellet i helgen. Bestilte 18 kg CaribSea South Seas Shelf Rock fra webzoo. Skal bruke noen dager på å finne en layout som jeg blir fornøyd med. Slik ser det ut nå. Dette blir neppe den endelige layouten. I hovedkarret skal jeg kun ha denne steinen. I refugiumet skal jeg ha noen kilo levende stein.
 6. KLT

  Akvariebord

  Takk for svar e-mu. Blir vel til at jeg gjør noe sånt.
 7. KLT

  Akvariebord

  Har kjøpt et TMC Signatur 90 med medfølgende original møbel på finn. Møbel er satt på plass og sjekket at alt er i vater. Så langt alt bra. Men selv om akvarie og møbel er i vater kan jeg skyve inn en papirbit mellom akvarie og møbel. Etter nærmere inspeksjon ser jeg at kantene på topplaten på møbelet har "svellet" litt etter vanninntregning(regner jeg med). Se bilder. Spørsmålet mitt blir hva gjør jeg nå. 1. Kan jeg pusse områdene som har svellet ned igjen med sandpapir? Regner kanskje med at dette vil gjøre dette området enda mer utsatt for "svelling" i fremtiden? 2. Kjøpe en tjukk plate og legge oppå eksisterende bordplate? Regner med at dette kan være en løsning, men blir ikke veldig pent? 3. Vil en "akvariematte" kompensere for områdene som har "svellet" slik at akvarie står trygt? 4. Kaste hele skapet og bestille nytt fra webzoo? Hva ville du gjort i en slik situasjon?
 8. Tid igjen: 2 år og 6 måneder

  • TIL SALGS
  • Brukt

  Selger en Jecod DP-4 Auto Dosing Pump samt en dosing container. Ca 6 mnd gammelt. Fulgte med et akvarie jeg kjøpte brukt. Jeg har doseringspumpe fra før og trenger derfor ikke denne.

  kr600,00

 9. KLT

  TMC 180 liter - Jessheim

  Sumpen som fulgte med har jeg tatt fra hverandre. Har designet en sump tilpasset triton-metoden. Dette betyr et stort kammer til refugium, et kammer til skummer og til slutt retur. Dette er løsningen jeg har kommet frem til(Blå piler viser vannstrømmen):
 10. KLT

  TMC 180 liter - Jessheim

  Akvariet er hentet vasket og satt på plass der det skal stå. Vegg i vegg med badet. Kjekt å ha kort vei til vann. Karet er som sagt kjøpt brukt og det fulgte med en hel del utstyr. Usikker på hva jeg skal bruke og hva jeg skal kjøpe nytt. Har vært på IKEA og kjøpt et skap som skal inneholde RO-vann til ATO og teknisk utstyr. Slik ser det ut i dag:
 11. KLT

  TMC 180 liter - Jessheim

  Akvarium TMC Signature 90 ca 180 liter med overavrenning til sump. Mål 90*45*45 cm. Sump ca 70 liter. Sirkulasjon Filtrering Vannverdier Belysning Annet utstyr Fisk Koraller Nyttedyr
 12. Starter en ny tråd for mitt neste saltvannsakvarium. Dette er det tredje karet jeg setter opp. De 2 tidligere karene jeg har satt opp finner du her og her. Karet jeg setter opp nå er et TMC Signature 90 (90x45x45) som er kjøpt brukt. Dette er et prosjekt som jeg kommer til å bruke litt tid på å få det som jeg vil. Regner ikke med å få vann i karet ennå på en god stund.
 13. Da har jeg kjøpt meg et brukt TMC Signature 90(90x45x45). Har tenkt å lage en tråd etter hvert. Må bytte ut noe utstyr bl.a skummeren. Har vurdert 2 skummere: 1. Nyos Quantum 120 2. Deltec 600i Tror jeg kommer til å velge Deltecen. Begge er gode skummere, men deltecen er 700 kr billigere. Spørsmålet er om jeg skal velge 600i som er en dc skummer eller 600ix som er en ac skummmer. Prisen er den samme for begge. Jeg tenker at jeg bør velge en dc skummer uten at jeg egentlig vet hvorfor.
 14. KLT

  Xaqua inout

  Ja, de er fine de. Spørs om de passer på tmc karene da? Det som er fint med Xaqua er at den skal passe tmc karene uten at du behøver å modifisere eksisterende hull.
 15. KLT

  Xaqua inout

  Da har jeg funnet ut at ingen tar inn disse til Norge. Må se om jeg finner en i en utenlandsk nettbutikk som sender til Norge.
×