Jump to content

PLOPPERS

Members
 • Content Count

  631
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About PLOPPERS

 • Rank
  Nestleder
 • Birthday 04/14/1978

Converted

 • Bosted
  Nykirke

Converted

 • Interesser
  Amcar og naturligvis akvarium

Converted

 • Yrke
  cnc-operatør

Converted

 • Fylke
  Vestfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei Vi inviterer til hjemmemøte søndag den 5. November kl. 13:00 Møtet blir avholdt hos Tom Selvåg, å adressen er Dugnadveien 4j 1346 GJETTUM Gi gjerne et hint her om du/dere kommer.
 2. Det er ikke lenge til hjemmemøtet nå. Håper du har anledning til å komme.
 3. Hei Vi inviterer til hjemmemøte søndag den 11. Juni kl. 13:00 Møtet blir avholdt hos Marius, å adressen er Bakkenveien 8, 3360 Geithus Gi gjerne et hint her om du/dere kommer.
 4. Hei Vi inviterer til hjemmemøte søndag den 2. april kl. 13:00 Møtet blir avholdt hos Sven-egil, å adressen er Vestliveien 31 3474 Åros Gi gjerne et hint her om du/dere kommer.
 5. Hei Vi inviterer til hjemmemøte onsdag den 27. april kl. 18:00-21.00 Møtet blir avholdt hos Sven-egil, å adressen er Vestliveien 31 3474 Åros Gi gjerne et hint her om du/dere kommer.
 6. Hei Vi inviterer til årsmøte og hjemmemøte søndag den 13. mars kl. 16:00 Årsmøte for medlemmer først (i ca 1time), og etter det vil det være ordinært medlemsmøte. Så da er det fritt fram for alle som ønsker å komme. Møtet blir avholdt hos Pål Gisle, å adressen er Øvre Gjellum vei 21B 1389 Heggedal Gi gjerne et hint her om du/dere kommer.
 7. Og det er jo mulighet for dem som vil å skrive her, om når dem har tenkt til og dra. Og da muligheten til og reise sammen.....
 8. Jeg er enig med ideen din Svein. Men grunnen til at vi valgte å gjøre det slik denne gangen går mye på tiden vi har igjen til reisen. Vi bestemte oss Beklagelig vis litt seint for turen. Og den ble luftet på møtet vi hadde i Drammen og responsen var veldig positiv. Vil da gi dere muligheten til en tur og kunne bestemme selv hvor mye den enkelte vil legge i den og har mulighet til. Det sosiale blir jo da på akvariet og evt de som vil og kan bli med på en restaurant etterpå. Vi vil selvfølgelig arrangere en mer organisert tur senere.(vår/høst 2016)
 9. Sommeren er på hell og vi starter pent opp med litt sosialt igjen Vi vil da holde møte i lokalene til Dak, kl. 18:30 den 27.aug i Colletsgate 10. på Strømsø i Drammen. Håper du har anledning til å komme
 10. Hei alle sammen. Jeg sitter her og tenker at det ville vært koselig med et hjemmemøte/sommeravslutning nå i begynnelsen av juni. Er det noen som kunne tenke seg og ha det møtet, eller har noen ønsker/forslag om sted. Jeg setter da veldig pris på om jeg får en pm fra dere. Også vis dere har noen forslag/ønsker for møter og aktiviteter utover høsten.
 11. Gratulerer med dagen Sven-Egil Håper du får en knall fin dag ?
 12. Hei Vi inviterer til møte i DAK sine lokaler torsdag 23.04. kl 19:00 Temaet for kvelden er: Generell prating om havene våre og vi har tenkt til å holde en quiz, med premiering Det oppfordres til å ta med seg litt objekter til en liten auksjon. Adresse: Colletts gate 10. på Strømsø i Drammen. Torsdag 23 April Vi starter klokken 19:00. Håper mange har anledning til å komme
 13. Da sitter jeg på trikken hjem etter et veldig hyggelig møte :-) Takk til Anita og Erik som stilte opp som verter. Vi kommer veldig gjerne igjen ;-)
×
×
 • Create New...