Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

alexanderb

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About alexanderb

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  akershus

Converted

 • Fylke
  akershus
 1. Harlequinreker ville nok fort bli mat for både trigger, tusken og kanskje endel av de andre også. Samme med trigger og mantis. Vil tro at de kan bli mat der også. Ang fisk så ville jeg ha hatt en foxface eller to også, da de som regel får være i fred fra de fleste, og de er utrolig flinke til å spise alger. Og med den fiskelista der så utelukker du jo endel av den vanlige cleanup crewet vi vanlig stoler på i et vanlig system. Ville også ha sett på endel av de store wrassene som ikke er reefsafe. Mye snadderwrasser der fargemessig ?
 2. Hvor holder du til? Og hvor mange trenger du?
 3. Har ingenting av det du trenger, men bare lurer på hvorfor du skal ha en så voldsom kraftig returpumpe?
 4. Mulig jeg gjør ting verre nå, men har du glemt hva du selv skrev Tofsti? "Til Heidi: Dersom det er noe du trenger så er jeg sikker på at Dream Aquairum kan skaffe det, hvis det er noen som virkelig legger stoltheten sin i hobbyen, så er det Michal. Hvis du mot formodning ikke skulle være fornøyd så fikser han det garantert Jeg har dog aldri vært misfornøyd med denne butikken." Nå vet ikke jeg sikkert at det er Dream det er snakk om her, men om det er det så skrev du faktisk at om hun mot formodning ikke skulle være fornøyd så fikser han det garantert? Ombestemt deg? Og når det gjelder den saken her så kan jeg ikke skjønne noe annet enn at det er posten som må ta ansvaret her, om pakken var forsvarlig pakket selvsagt.
 5. Tar også med bittelitt teknisk. En newa wave 3.9 og en kombo med tunze 9002 og tunze nanofilter 3165.
 6. Tar med to fragger av tubipora musica, en fragg med tubipora musica med en ricordea på samme steinen, en blandingspose med en skive og to ricordea, en ukjent mykkorall, en liten stein med ca 30 små knapper, en stein med to forskjellige typer knapper på, og en grønn sarcophyton. Og et lite Kenya tree. Selger 7.
 7. Ser ut som en gorgonia som ikke er helt i form. Børst forsiktig av det du kan med en myk tannbørste, da bedrer du i det minste sjansene for at den overlever.
 8. Jeg tåler ihvertfall helt fint at du skriver dine meninger, og jeg går ut ifra at du tåler at jeg skriver kommer med mine? ;-) Jeg tror ikke grunnen til at så mange svarer deg her inne er fordi du har truffet en nerve, eller fordi folk føler seg truffet. Tror heller bare at folk svarer fordi de rett og slett er uenige med deg. Det er ihvertfall min grunn. Har bare et siste spørsmål før jeg er ferdig med hele lys/blålys greia. Hva om vi snur hele problemstillingen andre veien? At jeg har kjøpt fragger av deg, men de ser helt annerledes ut i mitt kar fordi jeg kjører led lys med mye blått i seg? Skal jeg klage da, fordi de ikke ser ut som på bildet?! Og med det så takker jeg for meg i tråden din Heidi, og takk for tålmodigheten. Vet jeg kan virke litt krass innimellom ;-)
 9. Vel, beklager hvis jeg virker litt krass nå, men hvis du sitter igjen med et sted i hele Norges land som du ikke har kranglet med, så kanskje du burde revurdere om det er butikkene som er problemet?
 10. Altså, hvis du tenker på vedkommende som babler om korrupsjon, så er det jo faktisk bare en her inne på forumet så har bablet om det i det siste og han ble vel motbevist også.
 11. alexanderb

  Marinelife As

  Bilder er gull verdt... ;-)
 12. Tja, har en lido 120 stående her, med tunze overrenning, sump og en god returpumpe? Er ikke helt Østfold, men Nesodden :-) Intressert?
×
×
 • Create New...