Jump to content

kire

Members
 • Content Count

  636
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

kire last won the day on January 29

kire had the most liked content!

Community Reputation

53 Excellent

About kire

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 09/01/1980

Converted

 • Bosted
  Kvinnherad

Converted

 • Interesser
  akvarium,hagedam

Converted

 • Yrke
  Tømrer

Converted

 • Fylke
  Hordaland

Recent Profile Visitors

915 profile views
 1. kire

  Strippa for Næring??

  Da har eg fått nitrat verdien opp en plass mellom 5-10. Sliter med å se forskjell på fargene, men korallene har fått tilbake fargen, det vil sei brun. Får prøve å "tune" fargene på korallene når ting er stabilt. Takk for god hjelp fra ,spesielt Andre. Fekk det på rett kjøl med hans anbefalinger.
 2. kire

  Strippa for Næring??

  Supert. Er på rett vei da vertfall, tar forsiktig så går det vell bra håper eg
 3. kire

  Strippa for Næring??

  Da har eg auka nori mating. For første gang får eg ein svak rosa farge på nitrat testen, gjennom sida på glasset. Altså 0.1
 4. kire

  Strippa for Næring??

  Takk for god info. Så ha nori tilgjengelig heile dagen, test nitrat på slutten av dagen er essensen i det du skriver. Belysning i refugium er kutta til 5 timer om natta. Følge med på fargene på korallene når det kommer til fosfat. Er knappe 800liter vann i systemet.
 5. kire

  Strippa for Næring??

  Mater 2 kuber frossenfor. Eit stykke med nori og pellets kvar dag. Fisk: Sailfin tang Hippo tang Scopas tang 2 klovner 2 kardinaler 1 filefish 1 salaris 3 chromis black and white.
 6. kire

  Strippa for Næring??

  Ja kjører på med mating. Men ingen utslag så langt. Vil ikkje skru av skummer, den må "lufte" vannet. Prøver å ikkje ta livet av chaetoen, tipper eg trenger den seinere Kan alltids kjøpe noe å putte oppi, men trudde det måtte gå ann å "skitne" tanken uten tilsetning..
 7. kire

  Strippa for Næring??

  Då har eg skrudd ned lystige på refugium, og lar drenering fra skummer renne rett tilbake i sumpen. Har gjort dette i 2 dager, fortsatt ingen utslag på nitrat. Noen som kan hjelpe her?
 8. Er det mulig å få tak i andre arter enn chaeto her på berget? Og pods?
 9. kire

  Strippa for Næring??

  Har berre salifert.
 10. kire

  Strippa for Næring??

  Usikker på om eg stoler på testene, mulig eg har næring, siden det vokser grønne trådalger. Skal ikkje være lett...
 11. Hoy! Testa vannet nå for nitrat og fosfat, ingen utslag på noen av dei. Salifert. Trur kanskje kombinasjon av refugium og algeskrubber har fjerna all næring fra vannet. Har noen lange brune slimliggnende alger rundt om, men ingen luftbobler i algene(dino). Har også noen tuster med grønne hår alger, derfor eg ikkje trur heilt på testene. Men om eg må få opp næringen, ka anbefaler dere å dosere? Eller berre fore fiskene mykje. Ser og at korallene er litt blasse i fargen, som igjen peker på lite næring. Begynte å dosere red sea energy for 2 dager siden, og ser allerede bedring i fa
 12. kire

  Heilt fra grunnen

  Ser ut til at den begynner å gro alge nå. 20210130_173609_1.mp4
 13. kire

  Heilt fra grunnen

  Liten snutt fra karet. Føler ting er på rett vei nå. 20210123_201028_1.mp4
 14. kire

  Heilt fra grunnen

  Litt bedre.. 20210115_211720.mp4
 15. kire

  Heilt fra grunnen

  Forsøk på algeskrubber kobla på avrenning, i kombinasjon med refugiumet. Berre bytte rør om det ikkje virker som ønska. Skrubber blei litt usynlig på bilde, men er bak lyset langs bakveggen. Screenshot fra overvåking.
×
×
 • Create New...