Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

eques

Members
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

eques last won the day on May 11

eques had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About eques

 • Rank
  Forumbruker

Converted

 • Bosted
  Oslo

Converted

 • Fylke
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg tror Korallboden og Dream Aquarium sender over hele landet. Jeg pratet med Korallboden i går og de skal bestille snart, så kanskje de kan bestille den du ønsker.
 2. En på Vinderen-Ris her med en akryl cubeakvarie på 500 liter. Jeg har ingen korall som kan selges ennå, men det blir etterhvert. Om Foxfacen... det kommer ann på hvor stor er nå... men ja, de blir store... og hvis du har allerede reagert er kanskje tid for å finne han et nytt hus.
 3. Takk til dere for å være der for oss når vi trenger det, så det er helt naturlig å inkludere alle. Målet er å få en fullstendig kart med alle butikker med levende for å kunne besøke de der vi er eller drar. Jeg håper å få hjelp av alle som kjenner butikker, men det er noen land som ikke bidrar så veldig mye...
 4. Da vet jeg hva jeg skal bruke en del av mine feriepenger til Tusen takk!
 5. Hei. Tusen takk, men jeg trenger bare en bedre pris som Eagle skrev
 6. Hei, hvor har du bestilt? Jeg er sikker på at jeg skal ha en, men prisen har gått opp voldsomt... Jeg så ikke ingen tilbud forresten...
 7. Hei Eagle, I utgangspunktet du må ikke gjøre noe annet enn å trykke på lenken... det er et kart fra google maps med markering på butikkene med levende... Det ser sånn ut per i dag:
 8. Tusen takk Tomas. Alle du skrev ble lagt til. Det hadde vært supert hvis det er flere som bidrar og skriver alle de kjenner... hvor er dere?
 9. Hei, For et par uker siden startet jeg å lage et kart med alle butikker som tilbyr levende fisk og koraller i sine lokaler. Det er sikker mange av dere som liker å ta en tur til lokale butikker når vi drar på tur til et land sted. Jeg fikk veldig god hjelp av noen folk i Spania og jeg har lagt til alle jeg kjenner, men det er mange der ute! Se kartet her. Jeg vil gjerne be alle om hjelp av butikker dere kjenner som kan besøkes når vi tar en tur, så vennligst skriv en kommentar under med fullstendig navn av butikken og by. På forhånd takk!
 10. Er to års gammel akvarie antatt som nystartet? OMG!
 11. Kanskje du kan prøve å fôre med Maastick. Lykke til!
 12. eques

  Anthias dispar

  Hei, hvor bor du?
 13. Ikke bare gule kirurger, også rostratum, gemmatum, xanthurum,... det er fortsatt mye å gjøre, men gratulerer til alle som elsker sjøen og saltvannsakvarier.
 14. eques

  Tubastrea

  70 liters water change!! 70 liter av 170 liters akvarie hver eneste uke!! pluss fôr, pluss... pluss... pluss... lykke til Beasier, hvis det er som du liker du må prøve
 15. Paalk, hvis du trenger stein jeg har mange kg levende stein til salgs. Skriv meg en pm hvis du er interessert.
×
×
 • Create New...