Jump to content

Spock

Members
 • Content Count

  604
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Spock

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 11/21/1990

Converted

 • Bosted
  ..

Converted

 • Fylke
  ..
 1. ÆSJ! Jeg skulle aldri reist bort i påsken! Da jeg kom tilbake var både dolabelle og kråkebollen døde. Alt annet er bra, ingen spor etter ammoniakk eller nitritt. Jaja, må vell bare vente til man får lønn å skaffe noe annet som kan mumse alger og sånt, kanskje noe som ikke er så skjørt. Venter fortsatt på den sanda som jeg skulle få her i mars.. Bestilte en annen plass i dag og avbestilte den andre. Orker ikke å vente så mye mer! Tro om jeg skal lage en type innvendig sump i det karet jeg driver å gjør klart til saltvann. Har ikke helt bestemt meg, men tror det blir det, for da kan
 2. Utrolig hva man får gjort når man er alene hjemme, ingen som maser om man er ferdig snart fordi klokken er halv fire på nattmårran, Og man skal opp klokka seks... Jaja, får ta i dag det jeg ikke fikk tatt i går, må bare bli ferdig på jobb først. 11-20,30. God påske til alle her inne.
 3. Skal vi se, har glemt passordet mitt hit, men hadde det lagret på tlf og ikke på pc... Typisk. Er ikke så lett å se alt på tlf.. Karet surrer fortsatt, venter enda på sand, siden nav har gjort sånn at jeg ikke får de pengene jeg skulle ha under pappapermisjon, så blir det heller ikke penger til å handle noe før i Mai...
 4. Jah! Var jo bare det som manglet! Lekkasje på karet.. Så nå må jeg "stressflytte" fisk og koraller, det lekker ikke så mye i gangen, men nok til at det minker 2-3 liter om dagen. #fyllerPå Har ikke fått ny sand, da febo har glemt å sende den..
 5. Liten oppdatering, har ikke vært mye tid til akvarium, fikk endelig kjøpt meg nyere bil. Det ble en Ford Mondeo 05, Litt overgang fra Audi 92 til Ford 05. Har kjøpt inn sand til bunnen og venter på påske, for da er jeg alene hjemme og da blir det kun akvarium, akvarium, akvarium.
 6. Bildet jeg la ut, er kar nr 2, eller skal bli versjon 3.0. For å få bukt med algene og skiten..
 7. Da er jeg igang med restart av karet, skal gjøre det noe anderledes, bygge opp med noen pvc rør for å lage mer huler, og få steinene litt mer opp fra sanden. Har bestilt mer sand også, som kommer torsdag. I mellomtiden skal jeg som sakt lage noen støtter, bore litt for å få vann gjennomstrømming, i tillegg til at dem skaper gjemmeplasser.
 8. Det skal jeg prøve. Den er en fjott å rense ellers.
 9. Æsj! Den der Aqua-medic skummeren er noe dritt!! Den må "stakes" i lufteslangen en gang og bestandig.. Håper huseieren snart får fikset så det ikke kommer vann i kjelleren sånn at jeg kan montere sumpen! (Når vannet kommer, blir det så pass høyt opp på veggen at det vil fylle sumpen med vann, og eller kjøle ned vannet, da det kommer høyt nok opp på glasset.) Ellers, skivene har kommet seg igjen, de hadde nok bare "One of those days.." Så har jeg igjen bestilt Salarias, kanskje den kommer denne gangen.
×
×
 • Create New...