Jump to content
Informasjon
 • Du finner det gamle designet ved å skrifte tema på bunnen av siden
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

Heidi Ingdal

Members
 • Content Count

  891
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

About Heidi Ingdal

 • Rank
  Klubbmedlem

Converted

 • Bosted
  Orkanger

Converted

 • Fylke
  Sør - trøndelag

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her er en av mine tusen Collonista snegler, de kalles også mini Turbo..er så fine.... Det andre er av en blå Stomatella som begynner å få hentehår på skallet..den er så fin den fargen her...har massevis av de...:-)
 2. Sjøharen kan grave seg ned innimellom men de blir ikke borte i 2 uker...jeg har mistet en og den kom bare bort, ikke noe vises på vannverdier eller noe...den store klompen....skulle tro det ville bli litt avfall fra den når den dør men har ikke merket noe. men jeg har jo mange nyttedyr som spiser opp avfall osv.....husk har de ikke alger bør du mate den med algepellets osv...:-)
 3. Ser ut som majano anemone...de har det med å tusle over glasset osv...-)
 4. Dolabrifera haiker...nydelig grønn...og gekstra grønn rundt kanten på kroppen :-)
 5. Her er en av mine Strombus snegler, så kule, på bilde 2 og 3 kom Dolabrifera og la hodet på ryggen på snegla...så komisk.....:-)
 6. 1. nassarius snegle 2 Goby 3. Meget sulten Goby 4. Astrea snegle 5. Bristle stars
 7. knappekoloni, børsteormen min og grønne Bob som begynner å bli stor nå:-)
 8. Dette er de søteste sneglene i saltvann...stomatella sp...har veldig mange som er blå i skallet for tiden og de er så fine:-)
 9. Når jeg laster opp bilder så er det noen som det står error og rød trekant på? er det da for stort? Det bildet kommer ikke opp...
 10. Her er en av Snufsene som spermet ned karet her en dag...De er helt utrolig store og det var veldig masse som ble spermet ut..:-)
 11. I dag ble jeg rett og slett spermet ned...mine svære bristleormer på 50 cm hadde bestemt seg for at i dag skulle de sperme...jeg har hatt opprydding i karet og skrapet kalkalger osv og rengjort, og der ser jeg bare hele karet blir hvitt...så ingenting i karet etterpå, 3 stk var ute med enden og bare spruta hele karet fult av sperm...første gangen jeg har sett de gjort det i det store karet....etterpå så angret jeg litt på at jeg skal legge ned karet..for det er slike øyeblikk hvor ting skjer, at alt man har lagt ned av jobb osv ikke spiller noen rolle...naturlige øyeblikk.... I kveld har jeg også funnet igjen en grønn liten mann, skjønner ikke hvor de kommer fra..jeg trodde de ble utryddet og hadde kommet bort, men i kveld ser jeg en ganske stor tasse tusler rundt...så da håper jeg det er flere.....det kryr også av collonista snegler i karet... og i 130 litern er det masse blå stomatella og de er råfine...og store...kommer også en del turbo også... Lille grønne bob vokser stadig....og bor på samme plassen...har to til jeg følger med på... 1. Grønne bob... 2. Fjærormen min... 3. en av knappene mine...
 12. jeg har denne typen så hvis du vil kjøpe tre så er det greit. bare send meg en pm ...
 13. Dolla bella er blandt de jeg ikke klarer å kvitte meg med...men må selge to stk da jeg har tre....:-);-)
 14. ja det er det jeg håper på....hvis ikke så blir fiskene og dyra boende hos meg til de dør...og da legger jeg ned...beholder 130 litern kun for at jeg ikke klarer å kvitte meg med enkelte av fiskene og nyttedyra mine som ormene, sneglene , sjøharene osv...men blir tungt å kvitte seg med de store korallene mine...blir en sorgprossess som jeg kommer til å bruke lang tid på. Dette er koraller jeg fikk tak i som bittesmå og som har vokst seg store og fine hos meg og da blir det tungt å gi de fra seg...men bedre det enn at det ikke får stell....
×
×
 • Create New...