Jump to content
Informasjon
 • COVID 19 har dessverre satt en midlertidig stopper for Reefmeet og hjemmemøter
 • Har du lyst til å vise oss akvariet ditt? Kontakt gjerne styret så kan vi ha ett hjemmemøte hos deg! Alle akvariesystemer er interessante!

jan rune

Members
 • Content Count

  1,802
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jan rune

 1. Siden det oppfordres til å leggge ut bilder av akvariene våre så får jeg bidra litt jeg også da Ikke de beste bildene, men hva kan man regne med fra en kameratelefon
 2. Får dessverre ikke kommet på møtet da det kræshjer med Landsmøtet i NAF nede i Arendal samme helga. Mvh Jan Rune :-)
 3. Får dessverre ikke kommet på møtet da jeg er på Landsmøte i NAF i Arendal denne helga :-) Mvh Jan Rune :-)
 4. Hei Stein-Egil Er det fortsatt liv i fisken?? Kan komme innom deg på onsdag å hente den om du ikke har sendt den til de evige jaktmarker enda da?. Mvh Jan Rune
 5. Det var jo et forholdsvis hyggelig møte med 4 oppmøtte her da :-) Satser på bedre oppsluttning ved neste treff. Mvh Jan Rune
 6. Hei Are. Har noe spagetti Chaetomorpha jeg kan få tak i til imorgen? Mvh Jan Rune :-)
 7. jan rune

  ATI Sunpower

  Hei! Foreløpig usolgt, men har en intressent på den som skal kikke på den til neste helg. Vet nok mere da. Mvh Jan Rune :-)
 8. jan rune

  Lys til nanokar

  Hei Tomas. Har flere Kina LED lamper som kan brukes til formålet. Lyser greit de. Tåler fint sps og anemoner Har 2 stk Beamswork Power LED 200 med kantfester. Skal gå fra 30-45 cm akvarium. De er litt korte og brede. Ellers har jeg 2 stk YUGE YGL - 345 LED lamper som er litt smalere og lenger enn Beamswork lampene. De er 41 cm lange og går til 45-50 cm akvarium. Har testa de ut på et par nano akvarier og de lyser bra til tross for å være billige Kina lamper ;-) Mvh Jan Rune :-)
 9. jan rune

  ATI Sunpower

  ATI Sunpower 6x80w T-5 til salgs Armaturet er brukt i ca halvannet år of det kan medfølge noen nye rør. Prisant: Hbo 1900,- Men kan diskuteres ;-) Tel: 98155173
 10. Hei! Har hatt mine flyvefisk i mange arter Liker spessielt Wheelers goby, de holder seg på bunnsjiktet og hopper sjelden. Har to stykker i karret her som sannsynligvis er et par (men vet ikke 100%) De står fint side om side hos meg. Ellersw er det mange gobyarter som er egnede. Likere også Tangaroa gobyene, fine og holder seg på bunnen Mvh Jan Rune :-)
 11. Hei! Skal jeg ta med en projektor S-E? Har også en laptop som virka sist inne på Krizoo dagen På auksjonen tar jeg med et par Alleni damseller i tillegg til den lista jeg allerede har på siden her. Er det noe intresse for den ATI lampa med 6x80w T-5 rør? Lufter interessen her så slipper jeg å dra den med om ingen er intressert i den ;-) Mvh Jan Rune :-)
 12. Hei! Dårlig med bilder av det jeg tar med, men her er en foreløpig liste ivertfall ;-) Fisk/Levende: 1 Tomato Clown (Amphiprion frenatus) Sinna nemo 7 Blue Green Chromis (Chromis Viridis) Deler de opp i 3 og 4 i posene 1 Zebrasoma Scopas (Scopas/Brown tang) Ca M størrelse. Setter en minstepris på 350,- for denne. 1 Hardwick`s or Sixbar wrasse (Thalassoma Hardwicke) Hvis herr Bornkessel ikke vil ha den, så går den på bordet 1 Yellowbelly damsel (Chrysiptera Hemicyanea) 1 stor LS med noe Sinularia korall på (type light brown ish ) Skal prøve å få med et par kvaster Xenia sp. også om jeg rekker å få festa de til noe før auksjonen. Teknisk: 1 ATI sunpower 6x80 watt T-5 i børstet stål. Setter en minstepris på 1900,- for denne. (brukt ca 1 år) 1 ATI Powercone 250i proteinskummer. Setter minstepris til 2500,- for denne. Brukt ca 1 år på den. 1 720 liter helglasskarr (borret i ene kortsiden for 40mm rør). Rør og kraner for avrenning og retur kan medfølge. Tar ikke med dette men kan hentes i Horten. Minstepris 3000,- Mvh Jan Rune :-)
 13. Hei! Dere er mer enn hjertlig velkommen innafor døra her også Andreas ;-) Bare å ringe på: 98155173 Er ikke lange snæppen ned fra E-18 til Horten. Tar ca 10 minutter fra Kopstadkrysset ved avkjøringa til Nykirke Dårlig med kaffe her, men du kan få en Cola Mvh Jan Rune :-)
 14. Blir bra dette her Vigulf ;-) Welcome back in the hobby. Sånne derre ferskvanns praktabborrer (les: Malawi), er ikke noe for deg vøtt Bra å ikke stresse med prosjektet, for da går det som oftest galt Når det gjelder LS, så har jeg det i bøtter & spann her som venter på deg? Mvh Jan Rune :-)
 15. Hei! Ja det kommer noe saltvann opp, men hvet ikke hvor stort omfang det blir. NAF (Norsk Akvarie Forbund) har en stor stand der med akvarier stillt av Thor Winter Dahl og Akvariegutta AS fra Moss med flere biotop akvarier og saltvann. Vet ikke om det blir kun ett eller flere salte akvarier der da men. Kommer sjøl til å være der i helga på NAF standen. Dere ser oss i skrikende signal grønt ;-) Mvh Jan Rune :-)
 16. Kjipær`n Tomas Men du henter deg inn igjen, vær du sikker. Har opplevd en del oppigjennom åra her og holder fortsatt koken ;-) Mvh Jan Rune :-)
 17. Halla Tomas. Flott karr du hadde da ;-) Hadde like uflaks som deg med min lille grønne wrasse og den dottyen. Var daue allerede dagen etterpå. Vel, så kun liket av dottyen da men. :mad: Vurderer sterkt å ta en "dass" begravelse av 2 sinna nemoer og 1 blå frøkenfanden her. Tar jo livet av nesten alt jeg putter oppi er jo Mvh Jan Rune :-)
 18. Hallaien. Dukker opp en liten tur fra Horten jeg også. Regner med at Tor Erik blir med. Han må nesten det da jeg ikke ser en "damn shit" etter å vært hos tittedoktoren og fått litt laser behandling på glugga idag og trenger privatsjåfør:roll: Mvh Jan Rune :-)
 19. Får ikke til å komme på årsmøtet da jeg er i Danmark den helgen Men dere får ha et fint årsmøte, så sees vi sikkert på neste medlemsmøte isteden ;-) Mvh Jan Rune :-)
 20. jan rune

  2 keisere sammen

  Hei! Det kan sikkert gå bra, men det er ikke alltid sånt går bra heller. Har sjøl hatt dårlige erfaringer med Regal og en Koran keiser. Koranen jaga den rundt og tok livet av den i løpet av natta. Blei litt dyr morro det Det beste er nok å sette inn flere keisere samtidig og helst juvenile ;-) Mvh Jan Rune :-)
×
×
 • Create New...