Jump to content

TommyT

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About TommyT

 • Rank
  Forumbruker
 • Birthday 06/11/1976

Converted

 • Biografi
  Er ute etter nye kick og spennende.

Converted

 • Bosted
  Stavanger

Converted

 • Interesser
  Akvarie,Reker,Trene,Aquascape,Fotografi,Kunst

Converted

 • Yrke
  Sales

Converted

 • Fylke
  Rogaland
 1. Mitt TMC 30 liters,Microhabitat Her har du mitt nanokar.. Scapet for 1 år siden. Må skrape alger og bytte vann imorgen.
 2. Riktig link:http://algeinfo.imr.no/
 3. Synd de skal legge ned saltvannavdelingen. Eg som likte å gå der. Bra utvalg og billige fisker hadde de og. De legger ned pga de tjener ingenting på fiskene og korallene. Hmmm! Rart, da de pleier å være utsolgt etter 1-2 uker når sist sending ankom. Jaja.. Another one bites the dirt..
 4. Har hørt de skiller en slags nervegift og kan være ganske farligt. Men det er forskjellig fra knapp til knapp. Så de har forskjellig mengder. Så bruk alltid hansker når du holder på med knapper og vær obs på sår osv. Har lagt merke til at det svir i hendene mine i kontakt med noen korall typer, men så tøff som jeg er så bruker jeg ikke hansker når jeg romsterer i saltvannkaret. Bruker da bare hansker når jeg fragger de opp. Så når du fragger så bør du låse ungen,husdyrene i eget rom så kan du holde på i fred og ro. Ellers kan hunden din ligge der og er grønn eller blå i ansiktet. :m
 5. Så du får lov å ta med fisk hjem?? Skal til Thailand neste år så må få vite reglene her. Kan eg ta med reker f. eks?? Enten de er ferskvann eller saltvann?
 6. Yes.. Går for 500 liter når penger er på bok. Ka går disse for egentlig. Butikkpris??
 7. Er det lov å ta med fisk fra Asia, koraller også?? Trodde det var kun lov i Europa men USA og Asia var forbudt.
 8. Bra program for fotoredigering. Link:http://www.picmonkey.com/ Bildene blir proff som bare det. Selv en baby kunne gjort det. Vinnerbildet!!
 9. Tror fotokonkurranse eller aquascape konk med premier hadde vært noe. Vinne salt ting. Eller temakvelder,uke, mnd hva som er dagen eller månedens tema/diskusjons objekt. Månedens fisk/korall- info og bilder
 10. Hehe.. Samme her. Vil ikkje tenke på hvor mye jeg har brukt på den nye saltvannhobbyen min. I Stavanger er mann bortskjemt med Saltvann og Dyrego Kvadrat, og der går jeg ofte og titter. Men har gjort flerne bommerter iløpet av tiden min. Brukt en formue på fisk og koraller og de har dødd. Sikkert for flerne tusen kr. Har også kjøpt flerne skummere,akvarier,lysarmaturer,salt,ls,fisk,sand, etc.. og begynner å bli endel utstyr og stort pengeforbruk. Ikkje spørr meg hvor mye jeg har brukt og har ikkje kvittering da jeg vil ikkje se på de.
 11. TommyT

  Saltvann AS

  Min lokale fiskehandler..
 12. Eg skrudde av akvarielyset tidlig idag,mens tv'en var på pc'en også.. Og telys ble brukt. Synes eg bruker for mye på strøm hver mnd fra før eg da. Strømselskapene gnir seg i hendene. Earth Hour er for å sette en vekker i oss at vi bruker for mye på moder jord. Utnytting og overforbruk etc.. Og global oppvarming. For oss som driver med saltvann så finnes det ikkje mer koraller og fisk for oss å kjøpe en gang i framtiden. En liten vekker..
 13. TommyT

  Anemone krabbe

  Hei! Kjøpte meg en anemone krabbe. Og er den reef safe?? Så den gå å gnagde på mine koraller så ble litt irritert. Har sans for krabber og krepsdyr men alle krabbene og krepsene eg har kjøpt har eg måtte bli kvitt.
×
×
 • Create New...